today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Alla Malinovskaya imenovana za regionalnu direktoricu Publicis Media Adriatic

Kao važan strateški korak Publicis Groupe, da uskladi regionalnu koordinaciju sa filozofijom „The power of one“ na svim tržištima Adriatic regiona, utvrđena je nova uloga regionalnog rukovodstva za sve medijske aktivnosti u okviru Publicis Media i vodi je Alla Malinovskaya, od 15. oktobra. Ona preuzima ulogu glavnog direktora za medije Adriatic regiona.

U novoj ulozi Alla će voditi strategije, razvoj i optimizaciju svih medijskih inicijativa, alata razvoja i implementaciju novih medijskih formata za najveće klijente Adriatic regiona“, rekao je Anđelko Trpković, regionalni direktor Publicis Groupe Adriatic.

Alla Malinovskaya ima 26 godina iskustva u medijima i marketingu brendova, razvoju poslovanja, strateškoj i prodajnoj komunikaciji. Ona je u Publicis Groupe Ukraine poslednjih 10 godina, i pre toga je 7 godina upravljala brendovima Publicis Media u Moldaviji.
U okviru Grupe radila je za Zenith, PMX, Performics and Publicis One. 2019. godine je preuzela ulogu rukovodioca medijskog sektora u Publicis Groupe Ukraine, gde je bila odgovorna za konsolidaciju medijskih brendova. Ona je bila deo tima koji je pokrenuo interni hub PMKS (Publicis Media Exchange) i Performics agenciju, koja je specijalizovana za razvoj brenda za sve klijente u okviru Publicis Media.

Alla ima bogato iskustvo u medijima, veoma jedinstvenu ekspertizu i bogato iskustvo u rukovođenju“, rekla je Aleksandra Dilevska, COO Publicis Groupe Adriatic. „Ona ima sve što biste poželeli od lidera – progresivan duh i fokus na inovacije i rast, i ima dostignuća koja odmah uspostavljaju kredibilitet i poverenje.“

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!