today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Aktuelni konkursi za novinare

Nansen nagrada za doprinos u prepoznavanju problema i rešavanju položaja izbeglica dodeljuje se jednom godišnje pojedincu ili organizaciji za izuzetan doprinos u izveštavanju u ovoj oblasti.
Kandidate za nagradu (pojedince, grupu ljudi ili organizaciju) može predložiti bilo ko, a potrebno je popuniti formular za nominaciju i poslati na nansen@unhcr.org. Nije moguće nominovati sebe ili nekoga od bivših ili sadašnjih članova UNHCR-a. Nagrada se sastoji od medalje i novčanog dela od 100 hiljada američkih dolara. Ceremonija dodele nagrada održava se u oktobru u Ženevi. Ova nagrada predstavlja najveće priznanje dodeljeno od strane UNHCR-a. Elenor Ruzvelt je bila prva dobitnica 1954. godine. Rok za slanje prijava je 29. februar 2012. godine. Dodatne informacije možete pronaći OVDE.

 

Asocijacija medijskih fotografa Srbije, Centar za razvoj fotografije i Udruženje novinara Srbije raspisuju konkurs PRESS PHOTO SRBIJA. Nagrada za autora pobedničke fotografije je 1000 evra. Na konkurs se mogu slati samo radovi u digitalnoj formi, a maksimalna veličina fajla je 5 MB. Pravo učešća imaju svi koji su objavljivali svoje fotografije u novinama i/ili drugim medijima, u toku 2011. godine, a državljani su Republike Srbije, ili rade za medije koji su u Republici Srbiji, kao i strani državljani uz uslov da su im fotografije snimljene na teritoriji Republike Srbije. Biće izabrane najbolje fotografije ili foto-reportaže u kategorijama: Blic vest, Vest, Ličnost u vestima, Portret, Sport, Svakodnevni život, Nauka, Umetnost, Priroda, Ilustracija. Kandidati radove mogu poslati na dva načina: na mail adresu pressphotosrbija@uns.org.rs ili na disku na adresu: Asocijacija medijskih fotografa Srbije
Resavska 28, 1.sprat, Beograd. Konkurs je otvoren do 1. marta 2012. godine. Više informacija možete pronaći OVDE.

 

Poziv za pravna lica registrovana na teritoriji Republike Srbije i fizička lica koja su državljani Republike Srbije da konkurišu za sredstva iz Programa rasporeda i korišćenja sredstava za nagradni konkurs: „Unapređenje komunikacije građana i organa javne vlasti posredstvom Interneta”. Predmet predloženog projekta treba da bude softverska aplikacija koja je dostupna posredstvom Interneta kao veb aplikacija i/ili kao aplikacija za mobilne telefone, a koja unapređuje komunikaciju građana i organa javne vlasti, odnosno doprinosi ostvarenju zakonskih prava građana. Organ javne vlasti je državni organ, organ teritorijalne autonomije, organ lokalne samouprave i organizacija kojoj je povereno vršenje javnih ovlašćenja, kao i pravno lice koje osniva ili finansira u celini, odnosno u pretežnom delu, država, teritorijalna autonomija ili lokalna samouprava. Predlagač može biti i grupa fizičkih lica, a jedan predlagač može da predloži najviše jedan projekat. Dodeljuju se tri prve nagrade u iznosu od 500 hiljada dinara, deset drugih nagrada u iznosu od 300 hiljada dinara i dvadeset trećih nagrada u iznosu od 150 hiljada dinara. Ukoliko je predlagač nagrađenog projekta grupa fizičkih lica, iznos nagrade se deli ravnopravno na sva lica iz grupe. Popunjen, odštampan i potpisan obrazac prijave za program dostaviti na adresu Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva, Vlajkovićeva 3, 11000 Beograd, Sektor za informaciono društvo, sa naznakom „Prijava za program unapređenja komunikacije građana i organa javne vlasti posredstvom Interneta – NE OTVARATI“. Elektronsku kopiju prijave priložiti na zasebnom kompakt disku. Obrazac „Obaveštenje o prijavi” nakon slanja prijave poštom, odnosno neposrednog dostavljanja prijave, poslati elektronskom poštom na adresu konkursi@digitalnaagenda.gov.rs.
Za dodatne informacije ili pojašnjenja u vezi sa prijavljivanjem možete se obratiti na adresu konkursi@digitalnaagenda.gov.rs ili telefonom na 011/2020 086. Rok za slanje prijava je 17. februar ove godine do 15 sati.

Izvor: Medija centar Beograd

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!