Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Agency THINK TANK – KEEP IT 100

Marketing mreža 1. novembra u ICT Hub Playground u Beogradu organizovaće debatu na temu Agency THINK TANK – Keep it 100, sa početkom u 18 časova.

U okviru ovog događaja biće predstavljeni ključni rezultati #AgencyReport18, prve dubinske analize agencija koje posluju u Srbiji u oblasti tržišnih komunikacija, a o rezultatima i budućim trendovima govoriće predstavnici agencija obuhvaćenih istraživanjem.

Pored toga, na događaju biće predstavljani i najnoviji rezultati istraživanja na temu transparentnosti i pitcheva iz ugla kompanija u Srbiji, koje Marketing mreža sprovodi u saradnji sa agencijom za istraživanje tržišta Smart+ Research.

Marketing mreža najaviće i novi veliki projekat koji će biti realizovan od novembra ove godine, a biće upriličen i koktel i druženje nakon događaja za sve prisutne.

Agency Report predstavlja rezultat analize 288 pravnih lica, a agencije su u analizi raspoređene u osam grupacija. Istraživanje je sprovedeno u organizaciji Marketing mreže i daje uvid u stanje na tržištu, kroz analizu poslovanja agencija u 2017. godini. Kroz dva talasa istraživanja dobijeni su ključni indikatori razvoja i stanja struke u Srbiji, a koji su javno dostupni na portalu Marketing mreža.

Marketing mreža objavila je do sada analize za ukupno šest grupacija agencija, a u narednim danima biće objavljene i Agencije za digitalne komunikacije i Agencije za tržišne komunikacije.

Agency Report dugoročan je projekat Marketing mreže i realizovaće se svake godine. Projekat je u potpunosti u skladu sa misijom i vizijom Marketing mreže u vezi sa transparentnošću, razvojem i usklađivanjem tržišta u Srbiji sa tržištima razvijenih zemljama sveta.

Događaj je besplatan, a broj mesta je ograničen. Molim vas da svoje prisustvo potvrdite na mejl ivana@marketingmreza.rs najkasnije do 28.10. 

Organizaciju Agency THINK TANK – Keep it 100 podržale su agencije Chapter 4 PR i Super Dot. 

Zvaničan hašteg projekta je #AgencyReport18. 

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!