Agenciji New Moment Young & Rubicam uručeno zlato na festivalu Epica

Na upravo završenoj svečanoj dodeli nagrada jednog od najpoznatijih advertising festival na svetu – EPICA (Europe’s Premier Creativity Awards), Agenciji New Moment Y&R Beograd uručeno je zlatno priznanje u kategoriji poster za rad Bazen, kreiran za turističku agenciju Kielo.
U konkurenciji od skoro četiri hiljade radova iz 62 zemlje sveta, kreativni tim New Moment Y&R iz Beograda koga čine: Žarko Sakan, Managing direktor regionalne Agencije, Svetlana Ćopić, Kreativni direktor, Slaviša Savić, Art direktor i Nemanja Špoljarić, fotograf bio je najbolji u svojoj kategoriji.
Ujedno, ovo je jedini rad iz naše regije koji je osvojio nagradu na ovom prestižnom Festivalu.
Tim povodom, Predsednik kompanije New Moment Y&R, Žarko Sakan je izjavio: „Ponosan sam što kompanija New Moment Young & Rubicam najstavlja tradiciju najnagrađivanije kuće na Balkanu – Hilandarske 14. Scre naše kompanije je upravo kreativnost i ovo priznanje samo potvrđuje sve ono u šta verujemo i pravac u kome vodimo našu kompaniju i naše klijente.
Na dan dodele nagrada, pored priznanja, kompanija New Moment Y&R imala je čast da bude među 5 Agencija na svetu koje su predstavile svoj rad, iskustvo i ideje pred kolegama, najvećim stručnjacima u kreativnoj industriji.
Epica Awards je jedan od najznačajnijih svetskih advertising festival, koji je ove godine održan po 25. put. Jedinstven je po tome što žiri čine glavni urednici magazina o advertisingu iz celog sveta.
Ova nagrada ima još veću vrednost, ako znamo da je od ove godine, Epica postala globalni festival, što znači da su u konkurenciju ušli najbolji radovi iz celog sveta.
Svečana ceremonija dodela Epica nagrada održana je sinoć u Cankarijevom Domu u Ljubljani.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari