Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Agencija Kontra stvorila jedan od prvih domaćih NFT-ova!

REGION – Digitalna agencija Kontra predstavila je svoju verziju NFT tokena koji su poslednjih meseci zaludeli celi svet, a sada u njih ulažu i Hrvati.

Nezavisno pratite li trendove u svetu tehnologije ili ne, zasigurno ste već negde čuli reči poput NFT, blockchain ili crypto. NFT je u poslednje vreme postao toliko popularan da se o ovom fenomenu sve više piše, priča i čita, a cene digitalnih umetnina koje su bazirane na NFT tehnologiji dosežu i po nekoliko miliona dolara! NFT ludnica u svetu ide do tih nivoa da je nedavno ilustracija ‘majmuna kojem je dosadno’ prodana za čak 2,7 miliona dolara.

Zato je digitalna agencija Kontra kreirala svoj NFT, koji je ujedno i jedan od prvih NFT-ova u Hrvatskoj. Iako je Kontra inače specijalizovana za digitalni marketing i web development pa konstantno prate trendove, ovaj put su kreirali svoj NFT kao pametni ugovor koji nema samo (potencijalnu) ekonomsku vrednost.

„Iako danas malo ljudi može uopšte objasniti šta je NFT, lično verujem da će on vrlo skoro postati deo naše uobičajene svakodnevice. Tako će, na primer, čak i ulaznice za koncerte biti spremljene kao NFT u blockchainu. S obzirom da je NFT naša bliska budućnost, osmislili smo Kontra NFT prvenstveno da edukujemo ljude o ovoj tehnologiji“, pojašnjava Ilija Brajković, suvlasnik Kontre.

Postoji više verzija Kontra NFT-a: jedni se mogu kupiti, a druge će agencija pokloniti svojim zaposlenima, partnerima i onima koji završe neku od edukacija koje drži Brajković. Kontrini zaposleni mogu računati na ovu digitalnu nagradu u skladu sa svojim godinama staža, a svi ostali Kontra NFT mogu kupiti po, za sada, promotivnim cenama.

Budući vlasnici Kontra NFT-a će osim samog prestiža koje vlasništvo ovog digitalnog proizvoda nosi, imati i priliku upoznati Brajkovića i drugog suvlasnika Kontre, Petra Bogdana. Količine su, kako je to i inače kod digitalnih NFT-ova, jako ograničene.

Više informacija na https://nft.kontra.agency/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!