Agencija I TO NIJE SVE! ostvarila saradnju sa globalnim Woltom

REGION – Agencija I TO NIJE SVE! svojim je originalnim kreativnim pristupom oduševila je globalni Wolt toliko da su predstavljenu ideju otkupili za korišćenje u celom svetu.

“Za kreativnu agenciju poput naše to je sjajan rezultat, jer potvrđuje da dobra ideja ne poznaje granice. U našem slučaju reč je o zaista univerzalnom rešenju za Wolt koje govori svim jezicima. Drago nam je da je to prepoznato u Finskoj i da će se proširiti po svim tržištima na kojima Wolt deluje, na različitim platformama,“  rekao je Alen Kekić, CEO i kreativni direktor agencije.

Ovo nije prvi put da I TO NIJE SVE! razvija ideje za svet. Među njihove klijente ubraja se i nemački KWS, četvrti najveći proizvođač semena za poljoprivrednike, koji deluje u sedamdeset zemalja. Njihova su globalna agencija, a sa druge klijente često razvijaju rešenja koja se primenjuju po celoj regiji.

“Mi govorimo univerzalnim jezikom, a to je kreativno rešenje. Ako gledate podatke Facebooka i Googlea, najveću zaslugu za klik na oglas i dalje ima – kreativa. Naš je zadatak najčešće osmisliti je na temelju briefa, i do rešenja doći na temelju uvida. Imamo jako dobro razrađen proces koji nam je jako važan – toliko, da se nalazi na prvom mestu u izborniku naše web stranice,” zaključuje Kekić.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari