Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Agencija Homepage u novom prostoru u Beogradu

Kreativna digitalna agencija Homepage  nedavno je obeležila useljenje beogradskog tima u novi poslovni prostor. Uspešnu realizaciju kampanja Homepagersi će nastaviti u inspirativnoj kancelariji na adresi Kneginje Ljubice 2, na četvrtom spratu sa kog svakodnevno uživaju u sjajnom pogledu na centar Beograda.

Ekipa kreativnih zanatlija sa oduševljenjem uredila je radni prostor po svom ukusu, a u skladu sa agencijskim rebrendingom – porukama, predmetima, muzikom i duhom koji ih, kako kažu, najbolje opisuju. Momente inspiracije često zabeleže na tabli, a kao dnevnu rutinu uveli su i zalivanje biljaka.

Svoj radni prostor doživeli su kao drugu kuću. Tako se ne ustručavaju da odmore u chill-u posle napornog dana ili da dodatno razrade strategiju u sobi za razmišljanje.

Zdrava radna atmosfera je, kako tvrde, pola urađenog posla. Svratite da se uverite – poručili su Homepagersi.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

4,33 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!