Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agencija Grey Ljubljana postala SHIFT!

REGION – Agencija Grey Ljubljana zvanično je preimenovana u SHIFT! Direktori i partneri nove nezavisne agencije SHIFT biće Špela Žorž, bivša direktorka i Sabina Luskovnik, finansijski direktor agencije Grey.

Kao što su Žorževa i Luskovnikova napisale u zajedničkoj izjavi za Marketing magazin, agencija Grey Ljubljana poslednjih je godina imala mnogo zanimljivih preokreta, uspona i padova, a pre svega snažnu priču koju su u svako doba kreirali isključivo ljudi.

„Budući da snažno verujemo u svoje ljude, jer mislimo da još uvek nismo sve pokazali i zato što znamo da u Sloveniji još uvek ima puno prostora za kreativno jake i klijentu prijateljske agencije, odlučili smo da nastavimo priču koja je započela 1996, ali ovoga puta u okviru nezavisne agencije SHIFT. Naša vizija i način rada se definitivno neće promeniti, jer smo mi u SHIFT-u isti ljudi sa istim entuzijazmom, voljom i talentom, samo što ćemo to raditi pod drugom zastavom od 22. februara 2021. godine. Verujemo da je pred nama još mnogo izuzetnih i uspešnih priča!“, navodi se u izjavi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!