Agencija ENTG pridružila se kompaniji EY Hrvatska!

REGION – Agencija ENTG, specijalizovana za digitalna, marketinška i inovativna rešenja, pridružila se konsultantsko-revizorskoj kompaniji EY Hrvatska.

Ovim spajanjem, EY će nadopuniti paletu savetodavnih usluga za klijente, s naglaskom na korisničko iskustvo i dizajn, i proširiti svoje delovanje na tržištu u pružanju digitalnih usluga.

ENTG je u poslednjih nekoliko godina u digitalnom marketingu i kreiranju tehnoloških rešenja pomogao vodećim kompanijama iz raznih sektora, kako u Hrvatskoj tako i u inostranstvu, da poboljšaju poslovne procese i pruže bogato korisničko iskustvo. Novim kompetencijama EY će unaprediti postojeće usluge u više oblasti, uključujući strategiju, marketing, dizajn, razvoj softvera, digitalnu transformaciju, analitiku te kreativna tehnološka rešenja.

Country Managing Partner u EY-u Hrvatska Berislav Horvat rekao je: “Ovaj transfer deo je kontinuiranog ulaganja i rasta EY-a u Hrvatskoj, ali i na globalnom nivou. Od pokretanja sektora savetovanja 2013. godine, izgradili smo stručni tim koji savetuje klijente iz privatnog i javnog sektora po pitanju infrastrukturnih projekata, EU fondova, uspostavljanje i optimizacije IT rešenja, unapređenja poslovnih procesa i drugih oblasti. Iako od samog početka sector beleži značajan organski rast redovno razmatramo i ostale mogućnosti širenja poslovanja, pogotovo kada uključuju inovativne kompanije s talentovanim ljudima poput ENTG-a.”


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari