today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agencija DRV pokrenula Reklamoteku!

Agencija DRV pokrenula je prvu bazu istaknutih kreativnih projekata u Srbiji pod nazivom – REKLAMOTEKA.

U pitanju je galerija showcase challenger kampanja, koja obuhvata najzanimljivije reklame i dizajn projekte širom sveta.

Reklamoteka će biti redovno ažurirana, kako bi uvek donosila novu dozu inspiracije i najakutelnijih dešavanja iz sveta advertajzinga, sa fokusom na hrabre ideje onih brendova koji našu industriju održavaju relevantnom i autentičnom, navode u agenciji.

„Ideja je proizišla iz naše interne potrebe za bržim i jednostavnijim pristupom kvalitetnim radovima, ali i prilike da edukujemo i inspirišemo klijente i širu javnost. Pozivamo vas da posetite Reklamoteku i naravno, budite slobodni da nam šaljete predloge kampanja za koje smatate da zaslužuju mesto u ovoj bazi“, navodi se na LinkedIn nalogu ove agencije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!