Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Agencija Dentsu Hrvatska proslavila lansiranje novih AI usluga

REGION – Agencija Dentsu Hrvatska bila je domaćin događaja na kome je predstavila svoju veliku novost – kreativne AI usluge.

Kako se svet marketinga neprestano razvija u digitalnom dobu, integracija veštačke inteligencije i kreativnosti postala je jedan od ključnih činilaca uspeha. Dentsu Hrvatska prepoznao je ovu potražnju i odgovorio uvođenjem svojih novih kreativnih AI usluga. Njihovo predstavljanje pokazalo je vizionarski pristup iskorištavanja AI tehnologije za nastanak uverljivog i personalizovanog kreativnog sadržaja.

Vjeko Srednoselec, Chief Operating Officer iz dentsu Hrvatska rekao je: „Uvođenjem kreativnih AI usluga, mi se ne samo prilagođavamo promenama i trendovima, nego ih i stvaramo. Ovo je manifestacija naše predanosti da budemo korak ispred u praćenju trendova i da našim klijentima pružimo najuticajnija i najefikasnija rešenja.“

Jedna od zanimljivosti eventa bila je demonstracija kreativne platforme koja se temelji na AI, a koja prikazuje konkretne mogućnosti primene generativne veštačke inteligencije u kreativnim uslugama i produkciji sadržaja. Prikazane su i AI izložbe koje su pokazale mogućnosti generativnog AI-ja i njegove primene.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!