Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Agencija Degordian otvara kancelariju u Njujorku!

REGION – Agencija Degordian, jedna od vodećih na hrvatskom tržištu, napravila je velik korak otvaranjem kancelarije u Njujorku, navodi se na njihovim zvaničnim stranicama. Nakon Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, ovo je prva kancelarija koju su otvorili izvan granica Evrope.

Kako navode u agenciji, Degordian je već neko vreme prisutan na američkom tržištu, a u poslednjih godinu dana internacionalni prihod im je skočio za 180 odsto. „Američko tržište, kada je reč o digitalu, daleko je najnaprednije od ostatka sveta. Najveće kompanije, najveći i najkompleksniji projekti su upravo tamo. Budući da je New York sedište tog američkog digitalnog tržišta, sasvim je i logično da je Degordian upravo tamo odlučio otvoriti svoju prvu američku kancelariju. Uprkos tome što je New York najnaprednije svetsko tržište sa ogromnim potrebama, postoji samo desetak velikih i ozbiljnih agencija, i to je apsolutno nedovoljno kako bi se zadovoljile potrebe tako velikog tržišta“, dodaju u agenciji Degordian.

Njujoršku kancelarju vodiće Swany Velázquez, koja je do sada radila u nizu investicionih i kompanija za nekretnine u Njujorku i Mexico Cityju. Velázquez će ujedno biti i izvršna direktorka za severnoameričko tržište. “Degordian pratim već nekoliko godina. Uvek me fascinirala Degordianova kultura, talent, tim i kvalitet. Koliko god sam već godinama prisutna na US tržištu, ne znam kada sam poslednji put videla tako nešto. Mislim da Degordian ima ogroman potencijal kako u NYC, tako i na svetskom nivou. Jako se veselim novim počecima. Ono što je napravljeno u Hrvatskoj, želimo ponoviti u NYC-u”, rekla je Velázquez.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!