Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agencija Degordian otvara kancelariju u Njujorku!

REGION – Agencija Degordian, jedna od vodećih na hrvatskom tržištu, napravila je velik korak otvaranjem kancelarije u Njujorku, navodi se na njihovim zvaničnim stranicama. Nakon Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, ovo je prva kancelarija koju su otvorili izvan granica Evrope.

Kako navode u agenciji, Degordian je već neko vreme prisutan na američkom tržištu, a u poslednjih godinu dana internacionalni prihod im je skočio za 180 odsto. „Američko tržište, kada je reč o digitalu, daleko je najnaprednije od ostatka sveta. Najveće kompanije, najveći i najkompleksniji projekti su upravo tamo. Budući da je New York sedište tog američkog digitalnog tržišta, sasvim je i logično da je Degordian upravo tamo odlučio otvoriti svoju prvu američku kancelariju. Uprkos tome što je New York najnaprednije svetsko tržište sa ogromnim potrebama, postoji samo desetak velikih i ozbiljnih agencija, i to je apsolutno nedovoljno kako bi se zadovoljile potrebe tako velikog tržišta“, dodaju u agenciji Degordian.

Njujoršku kancelarju vodiće Swany Velázquez, koja je do sada radila u nizu investicionih i kompanija za nekretnine u Njujorku i Mexico Cityju. Velázquez će ujedno biti i izvršna direktorka za severnoameričko tržište. “Degordian pratim već nekoliko godina. Uvek me fascinirala Degordianova kultura, talent, tim i kvalitet. Koliko god sam već godinama prisutna na US tržištu, ne znam kada sam poslednji put videla tako nešto. Mislim da Degordian ima ogroman potencijal kako u NYC, tako i na svetskom nivou. Jako se veselim novim počecima. Ono što je napravljeno u Hrvatskoj, želimo ponoviti u NYC-u”, rekla je Velázquez.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!