Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Agencija CarnationGroup u Srbiji

Nakon konstantnog rasta poslovanja zabeleženog u Rumuniji i Austriji, CarnationGroup, kreativna agencija za digitalni marketing iz Mađarske odlučila je da proširi svoje prisustvo u ovom delu Evrope otvaranjem kancelarije u Srbiji. Ogranak u Srbiji je treća po redu kancelarija koju je CarnationGroup otvorio van Mađarske, i trenutno je ova agencija u fazi kreiranja svog lokalnog tima u Srbiji i pronalaženja talentovanih i kreativnih ljudi.
Jadranska regija nije potpuno novo tržište za CarnationGroup. Nakon brojnih uspešnih projekata i nagrađivanih kampanja koje su godinama unazad rađene za partnere kao što su Coca-Cola, Procter & Gamble, Telenor i Beiersdorf, CarnationGroup odlučio je da pokrene poslovanje, usadi svoj #digitalcreativecourious pristup radu i iskoristi sve veće mogućnosti koje pruža rastuće tržište Srbije i okolnih zemalja, saopštila je agencija. Ova agencija za digitalni marketing planira da u Srbiji do kraja godine zaposli još deset osoba i na taj način ponudi kompletan portfolio usluga, uz dodatnu podršku ostalih produkcijskih kapaciteta od preko 100 programera i kreativaca iz četiri kancelarije raspoređene širom centralne Evrope.
Aleksandar Petković, koji radi u agenciji CarnationGroup kao regionalni menadžer za razvoj poslovanja, donosi dragoceno i sveobuhvatno poznavanje lokalnih tržišnih uslova i bogato iskustvo u oblasti digitalnog marketinga, pogotovu u mobilnoj industriji koja nesumnjivo predstavlja sektor sa najviše potencijala. „Dolazak jedne ekspertske kompanije, kao što je CarnationGroup, na tržište Srbije nam potvrđuje da je naša zemlja na pravom putu kada je u pitanju značaj i razvoj digitalnog marketinga. Postoji veliki broj kompanija koje posluju u Srbiji, a kojima su potrebne profesionalne usluge agencija sa iskustvom i kompetencama kako bi pospešili svoje poslovanje. Pored toga što donosi svoje znanje i iskustvo, CarnationGroup je u potrazi za talentovanim i kreativnim ljudima koji će nam pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva“, naveo je gospodin Petković.
Njemu će u formiranju, unapređivanju i osvajanju lokalnih tržišta pomoći Mihaly Varga, direktor za međunarodne odnose u agenciji CarnationGroup, koji iza sebe ima veliko iskustvo stečeno višegodišnjim radom u međunarodnim kompanijama. Varga je upravljao promocijom brenda Sony Ericsson u 19 zemalja centralne i istočne Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza, a kasnije je radio kao menadžer za interne i eksterne komunikacije mađarskog ogranka Deutsche Telekom-a.
„Srbija je u ovom trenutku jedna od najzanimljivijih lokacija za razvoj našeg poslovanja. Uz tržište koje se brzo razvija i bogato kulturno nasleđe, pred nama su zaista neverovatne mogućnosti. Ubeđen sam da će CarnationGroup otvaranjem kancelarije u Srbiji ne samo povećati prihode od poslovanja, već postati bogatiji za jedno živopisno iskustvo koje ćemo preneti širom kompanije i tako unaprediti našu korporativnu kulturu. 2012. je godina širenja naše mreže, u kojoj ćemo otvoriti kancelarije u još nekim zemljama centralne i istočne Evrope“, rekao je Krisztian Toth, izvršni i kreativni direktor kompanije CarnationGroup.

Izvor: Personal magazin

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!