Agencija Bruketa&Žinić&Grey imenovala Ivu Bolta vođom digitalne strategije i kreative

REGION – Agencija Bruketa&Žinić&Grey imenovala je Ivu Bolta vođom digitalne strategije i kreative.

Prethodno na poziciji digitalne stratega, Bolta će na novoj poziciji biti zadužena za upravljanje agencijskim timom koji osmišljava, sprovodi i analizira digitalne komunikacijske strategije i kampanje.

„Sretni smo što je Iva prihvatila novu ulogu“, komentarisao je Davor Bruketa i dodao: „Iva je radila na svim važnijim projektima u Bruketa&Žinić&Greyu. U tom je dosadašnjem radu pokazala strateško promišljanje, strast za digitalnim tehnologijama i kreativnu inicijativu, što je idealan opis osobe koja vodi digitalce u kreativnoj agenciji. Verujem kako će njeno dugogodišnje iskustvo s međunarodnim brendovima, kao i spomenute osobine, uticati na uspeh naših klijenata“.

„Uzbuđena sam zbog ove prilike. Digitalni projekti koji izlaze iz agencije Bruketa&Žinić&Grey neki su od najinovativnijih na tržištu. Prva u potpunosti on-line poslovnica u regiji na kojoj smo radili s Addiko bankom te aplikacije A1 Lappsus i Zagreb Be There za Turističku zajednicu Grada Zagreba, samo su neki od njih. Agencija je ove godine osvojila i MIXX Europe što jasno govori da su digitalne kompetencije u srži svakog projekta na kojem radi. Agencija koja ne radi samo reklame, nego koristi svoj kreativni mišić za kreiranje proizvoda, usluga i poslovnih procesa, mora jako dobro razumeti sve prednosti i izazove digitalnih tehnologija“, kazala je Iva Bolta.

Autor fotografije: Domagoj Kunić


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

Komentari