today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agencija BBDO Zagreb dobila pitch za Beck’s!

REGION – Marketinška agencija BBDO Zagreb na međunarodnom tenderu kompanije Molson Coors Europe, u čijem sastavu radi i Zagrebačka pivovara, osvojila je projekat promocije piva Beck’s. Ovo je prvi put da se na prostoru srednje Evrope TV spot za jedan od najsnažnijih svetskih pivarskih brendova snima nezavisno od globalnom timu u Bremenu.
Senior copywriter u agenciji BBDO Zagreb, Ivo Payer, autor je ideje spota kojom se želi poručiti da niko ne mora menjati sebe da bi živeo život kakav želi. Ta ideja direktno je povezana s vrednostima brenda Beck’s, koji je već više od 140 godina veran svojoj originalnoj recepturi i proizvodnji piva sa samo četiri sastojka. Zato je i radnja spota podeljena u četiri segmenta: snimanje filma (u samo četiri scene), stvaranje modne ikone (sa samo četiri komada odeće), vrhunska plesna tačka (u samo četiri pokreta) i – savršeno pivo sa samo četiri sastojka.
Spot je sniman na četiri lokacije u Hrvatskoj, tokom četiri dana, a u njegovoj proizvodnji učestvovalo je ukupno 122 čoveka. Režirao ga je Istok Tornjanski, snimio Igor Vuković, a produkciju uradila kompanija VAL Produkcija.
Celi proces oko odabira agencije i snimanja spota trajao je šest meseci, a emitovanje u Hrvatskoj počinje tokom septembra.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!