Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Agencija Arbona u trci za Google nagradu!

REGION – Hrvatska agencija Arbona jedna je od 48 najboljih agencije iz Evrope, Rusije i Afrike koje su ušle u najuži krug Google takmičenja za uspešne digitalne kampanje koju su sprovene za klijente.

Kao agencije koja nudi širok spektar digitalnih usluga, Arbona je svoju prijavu zasnovala na digitalnoj kampanji kreiranoj za klijenta. U prijavljenoj studiji slučaja trebalo je demonstrirati koji su bili postavljeni ciljevi kampanje, način njenog sprovođenja, krajnji efekat, odnosno kako se klijentu pomoglo u njegovom online poslovanju.

Arbona je Google Premier Partner, odnosno deo programa kojeg je Google pokrenuo kako bi pomogao malim i srednje velikim preduzećima (SMB) u njihovom online pristupu i pronalasku novih klijenata. Kako bi se kvalifikovali, digitalne marketinške agencije ili profesionalci moraju da položu niz ispita i da dokažu svoje znanje i veštine prilikom korišćenja Google proizvoda za oglašavanje. „Kao Google Partner, agencije dokazuju svojim potencijalnim klijentima da imaju upravo ono što je potrebno kako bi im pomogli u njihovom online poslovanju„, objašnjava Helene Ambiana, rukovodilac Google Partners. „Za mala preduzeća koja su tek krenula ili pak za veće firme koje tek trebaju da naprave svoj prvi online korak, vrlo je važno da su sigurni da sarađuju sa cenjenim partnerom kojeg je Google potvrdio.“

Arbonini će stručnjaci prisustvovati svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika za EMEA region koji će se održati u Dablinu u Irskoj u septembru ove godine.

Izvor: poslovni.hr

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!