today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Agencija 404 proglašena agencijom godine u Hrvatskoj!

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodelila je 16. put za redom Grand PRix nagrade – najprestižnije priznanje u oblasti komunikacija. Renomirani stručnjaci iz žirija ocenjivali su izvrsnost u osmišljavanju i sprovođenju projekata u odnosima s javnošću u ukupno devet različitih kategorija. Tom prilikom agencijom godine po šesti put zaredom proglašena agencija 404 koja je imala čak 10 projekata u finalu od kojih su četiri nagrađena Grand PRix-om.

Zlatni projekat, koji je ove godine ujedno imao i najviše bodova među svih 46 finalista je Libressova kampanja “V za vaginu”. Ova digitalna kampanja podigla je svest o problemu menstrualnog siromaštva u Hrvatskoj, a na završetku projekta donirano je 240 uloškomata i gotovo 150.000 menstrualnih uložaka u 34 učenička doma diljem Hrvatske.

S projektom “Prvi s razlogom”, 404 i Valamar Riviera odneli su srebro u kategoriji odnosi s javnošću za velika trgovačka društva. Kampanja se bavila temom zapošljavanja sezonskih radnika što postaje sve veći izazov brojnim hrvatskim poslodavcima, a zahvaljujući kampanji Valamar je dodatno učvrstio svoju poziciju TOP poslodavca u turizmu.

U kategoriji Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje 404 i Hrvatski Telekom osvojili su srebro za kampanju Kako si?. Ovim je projektom istaknuta važnost komunikacije i brige za mentalno zdravlje koje je u izazovnim vremenima u kojima živimo neretko zanemarena, a nikad nije bila važnija za dobrobit celog društva.

Još jedno srebro osvojeno je u saradnji sa UNICEF-om u kategoriji organizacije i komunikacije događanja za projekat Muzej realnosti “U svjetlu mogućnosti”. Muzej realnosti jedinstven je koncept u svetu koji je pokrenuo UNICEF u Hrvatskoj, a koji posetiocima daje priliku da na trenutak „postanu deo života“ dece koja odrastaju u teškim uslovima, suočena sa brojnim izazovima i na margini društva.

Spisak svih dobitnika dostupan je na sajtu HUOJ-a.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!