Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Advertajzing iz drugačije perspektive!

Na nedavno održanom internacionalnom advertajzing festivalu u Južnoj Koreji, na kome je učestvovalo oko 60 zemalja iz celog sveta, jedan od članova žirija bila je Nikolina Popović, kreativna direktorka agencije Havas Adriatic.

Ove godine, Ad Stars proslavio je svoj 10. rođendan i proširio svoj program. Održani su seminari i izložbe, ne samo za kreativce iz advertajzing industrije, već i za stručnjake iz sfere tehnologija i digitalnog marketinga.

Kao neko ko je svoju karijeru gradio širom sveta, od Kine, Etiopije, Bratislave, Dohe, Nikolina je imala prilike da se suoči da najrazličitijim kulturama, ali i načinima rada u kreativnoj industriji.

“Kada poredim ovu industriju u Srbiji sa ostatkom sveta, moram da priznam da je i dalje pristutan neki tradicionalan pristup istoj. U svetu, posebno u Aziji, inovativnost je značajno vidljivija. Brendovi se komuniciraju kroz iskustvo. Sa druge strane, mi u agenciji Havas Adriatic imamo drugačiji pristup advertajzingu zahvaljujući korišćenju snage i alata grupacije, pre svega studiju Meaningful Brands®, prvu globalnu studiju koja pokazuje kako se kvalitet života i blagostanje povezuju sa brendovima na biznis nivou i meri koliko blagostanje brendovi donose u naše živote.” – istakla je Nikolina i dodala da se pri kreiranju strategija mora raditi na tome da se potrošači ili klijenti suoče sa svojim emocijama, da se približe sebi, pa tek onda brendu.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!