AdForum PHNX Tribute

SVET – Proteklih 20 godina AdForum postoji kako bi proslavljao kreativnost u oglašavanju. Jedan od stubova u njegovim temeljima je partnerstvo sa agencijama i festivalima kreativnosti diljem sveta.

Uprkos trenutnoj krizi, AdForum smatra da naša industrija ipak treba proslaviti kreativnost, te da, kao simbol otpornosti i poštovanja prema našoj zajednici, najbolja kreativna rešenja proteklih 12 meseci zaslužuju da budu viđena i nagrađena.

Zbog toga je pokrenut AdForum PHNX Tribute: jednokratno, potpuno besplatno online takmičenje. Prijave na njega otvorene su od danas, 18. maja, a žiri će glasanje obaviti u periodu između 12. i 26. juna. Dobitnici zlatnog, srebrenog i bronzanog feniksovog pera biće proglašeni 9. jula u okviru posebnog online eventa.

Ideja je proslaviti kreativce i timove, ljude koji stoje iza najboljih dela. Agencije, slobodni kreativci, brendovi i produkcijske kuće pozvani su da prijave svoja najbolja rešenja u 25 pažljivo odabranih kategorija. Vrhunski žiri sastavljen od kreativnih lidera glasaće o prijavljanim radovima u duhu jedinstva i velikodušnosti.

AdForum PHNX Tribute osmišljen je da podigne raspoloženje u industriji i vrati kreativnost tamo gde ona i pripada – u središte pažnje.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari