Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#AdCast video: Nema razloga da stanemo!

Marketing mreža, u okviru svoje biznis platforme AdNetwork, organizovala je juče prvi #AdCast webinar na temu „Na muci se poznaju partneri“.

U okviru ovog webinara razgovaralo se o zamrzavanju budžeta i otkazivanju kampanja – da li je to kratkoročno rešenje ili dugoročan problem; brendovi kao odgovorni partneri u doba krize; agencije i kompanije – igramo li u istom timu; kako agencije mogu dodatno da pomognu kompanijama da što brže i bezbolnije izađu iz krize i nadoknade gubitke; kao i da li je ova kriza pravi momenat da se prepoznaju partnerstva i uspešne saradnje.

Zaključak webinara je da će brendovi koji budu ćutali ili budu komunicirali na pogrešan način u doba vanrednog stanja dugoročno imati problem, kao i da je neophodna saradnja i razumevanje kompanija i agencija u ovom trenutku kako bi obe strane izašle iz krize što pre i bezbolnije. Panelisti su se složili da nema razloga da tržište marketinških komunikacija stane u ovom trenutku i da bi bilo veoma teško početi od nule.

Ceo webinar pogledajte u videu ispod:

Panelisti:
Martina Petrović, Head of Corporate Communications, Lidl Srbija
Olivera Nikodijević, Marketing Director za Srbiju i Crnu Goru, Molson Coors
Bojan Stankov, Managing Director, Communis DDB
Jelena Brajović, Deputy Managing Director, SIVO
Draško Roganović, Managing Director, MPG Plus

Gostujući panelista: Marina Grihović, Managing Director, Headline & Dkit

Moderator: Ivana Parčetić Mitić, Founder&CEO, Marketing mreža

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!