Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#AdCast video: Ekonomske mere vlada nedovoljne i ne donose konkretne benefite kreativnoj industriji!

Marketing mreža, u okviru svoje biznis platforme AdNetwork, organizovala je juče drugi po redu #AdCast webinar na temu „Stanje u regionu – šta rade komšije u doba korone?“.

U okviru ovog webinara razgovaralo se o stanju u oglašivačkoj industriji u zemljama regiona – da li smo kao struka uspeli da se transformišemo; solidarnosti struke u doba korone i ključna uloga strukovnih udruženja; u kojoj meri su ekonomske mere vlada zaista pomoć kreativnoj industriji; zašto ne smemo da stanemo i šta nas očekuje u post-kovid periodu.

Zaključak webinara je da sva tržišta u regionu osećaju posledice krize, kao i da su ekonomske mere vlada nedovoljne i ne donose konkretne benefite kreativnoj industriji. Panelisti su se složili da je rad i delovanje strukovnih udruženja u toku vanredne situacije zatajio, sem u Hrvatskoj gde je HURA proaktivno delovala i realizovala niz aktivnosti. Sve agencije se, manje ili više, suočavaju sa istim problemima i izazovima, a mere štednje neophodne su u ovom trenutku, ocenili su panelisti.

Ceo webinar pogledajte u videu ispod:

Panelisti:
Nikola Bubanj, Partner, Herman & Partnerji (Slovenija) i Director Of Business Development, Alkemy SEE
Borislav Miljanović, CEO, Represent System
Daniel Ackermann, CEO, Degordian (Hrvatska)
Vesnom Vlašić Jusupović, Managing Director, McCann Sarajevo (BiH)
Jasmina Nikolić, Client Service Director, New Moment New Ideas Company (Srbija)

Gostujući panelista: Zoran Zdraveski, Executive Director, Direct Media United Solutions (Severna Makedonija)

Moderator webinara: Ivana Parčetić Mitić, Founder & CEO, Marketing mreža.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!