Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#AdCast: Treba da osluškujemo, osećamo i pratimo novu realnost!

Marketing mreža, u okviru svoje biznis platforme AdNetwork, u narednom periodu organizovaće seriju webinara na različite teme iz struke, pod nazivom #AdCast. Drugi webinar zakazan je za utorak 28. april sa početkom u 18h na temu Stanje u regionu – šta rade komšije u doba korone?. Tim povodom razgovarali smo sa Jasminom Nikolić, Client Service Directorom agencije New Moment New Ideas Company.

U kojoj meri su ekonomske mere Vlade Srbije zaista pomoć kreativnoj industriji?
Svaka podrška privredi i kreativnoj industriji je dobrodošla i u ovim okolnostima svaka subvencija znači. Ipak, gubici u kreativnim industrijama su mnogo veći nego što to mere pokrivaju, naročito imajući u vidu produkcijske kuće, agencije specijalizovane za organizaciju događaja i BTL aktivnosti i slično. New Moment kao ful servis agencija solidno funkcioniše jer imamo diverzifikovane usluge za kojima postoji potreba u ovom periodu kao što su PR, digital, kreativa koja ih prati i mediji.

Šta nas očekuje u post-kovid periodu i šta možemo da uradimo kao struka da što bezbolnije izađemo iz krize?
Niko sa sigurnošću to ne može predvideti, jer ne znamo kako će se osećati i ponašati potrošač posle korone. Ono što je sigurno da kao struka treba da uradimo jeste da osluškujemo, osećamo i pratimo novu realnost – zadatak agencija je da razumemo ljude i uvidimo njihove nove potrebe, i u odnosu na to savetujemo klijente i kreiramo rešenja i komunikaciju. Najvažniji princip je ljudski pristup i poštovanje potrošača, klijenata i zaposlenih.

Link za registraciju dostupan je ovde, a broj mesta je ograničen.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!