Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#AdCast: Pauza za event industriju nije strategija!

Marketing mreža, u okviru svoje biznis platforme AdNetwork, organizovala je juče osmi po redu #AdCast webinar na temu „Event industrija – kako dalje?“.

U okviru webinara razgovaralo se o tome u kom smeru će se razvijati event industrija u narednom periodu; da li su virtuelni događaji budućnost; da li će BTL agencije preživeti 2020; šta su rešenja; kako se transformisati i opstati; šta će se dešavati sa strukovnim, sportskim događajima, koncertima itd.

Zaključak webinara je da ne mogu baš sve vrste događaja da imaju svoje kvalitetno online izdanje, kao i da će ljudima uvek trebati doživljaj i iskustvo koje nude isključivo offline eventi. Panelisti su se složili da je neophodna transformacija event industrije, ali i da na krizu gledamo kao priliku i iz nje izvučemo pouke. Pauza nije strategija i organizatori događaja bi trebali da iskoriste nove tehnologije i platforme za organizaciju virtuelnih događaja koje su im na raspolaganju.

Ceo webinar pogledajte u videu ispod:

Na ove i brojne druge teme govorili su:
Miro Antić, Partner, M2Communications, Srbija
Nikola Vrdoljak, Partner, 404 i direktor programa Weekend Media Festivala, Hrvatska
Jelena Milašinović, PR Manager, Beogradska filharmonija
Vesna Ćeranić, Associate Partner, Executive Group

Moderator webinara bila je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreža

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!