Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

ADBOOKA za Forum mladih sa invaliditetom!

Promocija trećeg izdanja publikacije ADBOOKA, u izdanju Marketing mreže i uz podršku lista Nedeljnik, biće održana na festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2021, 3. novembra od 17:30h u hotelu Mona Plaza. Projekat ADBOOKA ima humanitarni karakter, a ove godine obezbedili smo 300 komada publikacije koja će biti poslata svima koji do kraja godine doniraju novac Forumu mladih sa invaliditetom fmi.rs.

Cena publikacije je 3.500 dinara + PDV po komadu.

Ovom prilikom pozivamo kompanije i agencije da direktno doniraju novac Forumu mladih sa invaliditetom, dostave dokaz o donaciji na mejl ivana@marketingmreza.rs, a Marketing mreža će kompaniji/agenciji dostaviti određeni broj publikacija ADBOOKA.

Distribucija publikacije počinje krajem oktobra, a moguće je unapred naručiti određeni tiraž.

Podaci za uplatu:
Primalac: Forum mladih sa invaliditetom, Terazije 23, Beograd
Svrha uplate: Donacija
Broj računa: 160-0000000349312-31 Banca Intesa

Novac koji budete donirali biće utrošen na realizaciju aktivnosti koje za cilj imaju zapošljavanje osoba sa invaliditetom. 

Publikacija ADBOOKA namenjena je kreativnoj industriji u Adriatic region. Ovogodišnje izdanje publikacije objavljeno je pod sloganom Svrha dolazi s vrha!

U pitanju je moderna, ekskluzivna publikacija na više od 170 strana, koja sadrži najkvalitetnije autorske tekstove, intervjue i analize iz svih oblasti integrisanih kominikacija. Od 2019. godine, Adbooka izlazi jednom godišnje, a ima za cilj afirmaciju struke, isticanje talenata i potencijala, ali i edukaciju i unapređenje kreativne industrije u celom regionu.

Akcija traje do 31. decembra 2021. ili do prodaje predviđenog tiraža.

Dizajn publikacije ADBOOKA potpisuje agencija Friday.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!