#ADBOOKA: Svrha dolazi s vrha!

Marketing mreža pokrenula je pre dve godine specijalnu publikaciju namenjenu kreativnoj industriji u Srbiji i regionu, pod nazivom Adbooka. Krajem oktobra ove godine, biće objavljeno treće izdanje pod sloganom „Svrha dolazi s vrha“, a vizuelno rešenje i kreativni pravac publikacije potpisuje agencija Friday.

ADBOOKA ove godine slavi brendove sa svrhom, brendove koji svojim delovanjem i kampanjama menjaju svet i čine ga boljim mestom.

I ove godine, moderna, ekskluzivna publikacija na više od 160 strana, sadržaće samo najkvalitetnije autorske tekstove, intervjue, analize iz svih oblasti integrisanih kominikacija, sa ključnim ljudima iz kompanija i agencija u celom regionu. Adbooka izlazi jednom godišnje, a ima za cilj afirmaciju struke, isticanje talenata i potencijala, ali i edukaciju i unapređenje kreativne industrije u celom regionu.

Tiraž ovogodišnjeg izdanja je 15.000 primeraka, a distribuiraće se agencijama i značajnijim klijentima u celom regionu, bibliotekama fakulteta koji izučavaju marketing i komunikacije, kao i strukovnim udruženjima.

ADBOOKA je projekat humanitarnog karaktera, pa će, kao i prošle godine, deo tiraža biti u slobodnoj prodaji po ceni od 30 evra + PDV po komadu, a sav novac biće uplaćen i direktno doniran nekom od socijalnih udruženja u Srbiji.

Podsećamo da je u okviru humanitarne akcije, koju već dve godine pokreće Marketing mreža povodom novog izdanja publikacije ADBOOKA, socijalnim udruženjima u Srbiji donirano je preko 12 hiljada evra. Preko 150 kompanija, agencija, ali i pojedinaca iz Srbije i regiona, kupovinom dela tiraža publikacije ADBOOKA, priključilo se akciji i direktno doniralo novac onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Elektronsko izdanje ADBOOKA publikacije dostupno je tokom cele godine na linku https://adbooka.com/

Za više informacija o trećem izdanju publikacije, obratite se na mejl ivana@marketingmreza.rs


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari