Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Across Media Group novi vlasnik I&F agencija u regionu

Kompanija I&F Holding AB prodala je deo svog biznisa u jugoistočnoj Evropi (advertising i medijske agencije u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj) sa namerom da se ubuduće fokusira na razvoj strateških komunikacija, kreiranje sadržaja, filmsku i TV produkciju i druge poslovne inicijative. Do ove značajne odluke došlo je sporazumom sa slovačkom kompanijom Across Finance. Od sada će medijske i advertising operacije I&F Holding AB u našem regionu, poslovati u sastavu Across Media Group, koja je deo kompanije Across Finance.

Srđan Šaper, osnivač I&F Holdinga AB, izjavio je: „Zadovoljan sam što će naše agencije nastaviti svoj razvoj u okviru Across Media Group. Uveren sam da će se kvalitet našeg rada, inovativnost, znanje i marljivost još više razviti u budućnosti. U poslednjih 25 godina bili smo pioniri u svemu, stvorili agenciju koja je prednjačila u regionu, idejama, efikasnošću, sinergijom, snagom ljudi. Dobili smo sve značajne svetske, regionalne i lokalne nagrade, radili sa najprestižnijim kompanijama i, na šta sam ponosan, odgajili stotine mladih stručnjaka koji su danas nosioci naše industrije u svim zemljama regiona. Što se mene lično tiče, baviću se komunikacijama, filmom, umetnošću, novim idejama, između ostalog preko naše produkcijske kuće Adrenalin, agencije Two Rivers i galerije Novembar, koja ove godine obeležava već šest godina uspešnog rada.“

Július Strapek, vlasnik Across Finance ističe: „Mi u Across Finance stvaramo jedinstvena investiciona rešenja sa fokusom na dugoročni razvoj kompanija i delatnosti u koje investiramo. Naš cilj je da imamo pozitivan uticaj na svet u kome živimo. Veoma smo zadovoljni što postajemo vlasnici uspešnih agencija u sastavu I&F Holding AB koje su vodeće u svojim oblastima i prisutne su na tržištu više decenija.
Radujemo se što ćemo raditi sa timom iskusnih i dokazanih profesionalaca.”

Across Finance posluje preko dve decenije na tržištima centralne i istočne Evrope i sa uspehom je investirala u oblastima kao što su IT, inovativne tehnologije, uslužne delatnosti i hotelijerstvo, wellness, zdravstvena zaštita i druge

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!