Aaron Sherinian na Danima komunikacija

REGION – Već je poznato da bogati program ovogodišnjih Dana komunikacija nudi ponešto za svakoga u komunikacijskoj industriji. Uz razne panele i radionice namenjene PR-ovima, na festival stiže jedno od najnagrađivanijih imena u industriji: Aaron Sherinian, stručnjak za odnose s javnošću sa više od dve decenije iskustva u korporativnim, filantropskim i diplomatskim sektorima.

PRWeek prepoznao je njegov rad za UN Foundation i dodelio mu laskavu titulu Global Communications Professional of the Year, a timu pod njegovim vodstvom nagradu Public Affairs Team of the Year.

Sherinianovo znanje i iskustvo u različitim sektorima vinulo ga je u visine komunikacijske industrije. Svoju karijeru započeo je i uspešno je gradio u diplomatiji SAD-a kao čelnik komunikacija UN Foundationa, a u industriji koja je po samoj svojoj prirodi izazovna uspeo je nezamislivo. U ulozi globalnog direktora komunikacija Aga Khan Development Networka, ne obazirući se na geografsku udaljenost i različitost industrija, Sherinian je gradio mostove između političkih ideologija.

Danas obavlja ulogu globalnog komunikacijskog potpredsednika Philip Morris Internationala, a njegova jedinstvena pozicija čini ga predvodnikom komunikacijske transformacije jedne od najvećih svetskih korporacija. Kroz celu je karijeru efikasnom komunikacijom dolazio do velikih rezultata, a koliko komunikaciju smatra esencijalnom jasno nam je kada kaže: „Inovativne komunikacije mogu graditi pozitivne globalne promene te unaprijediti živote miliona ljudi.“

Više informacija pronađite OVDE


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari