Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

A1 Srbija podržao KAKTUS Talents takmičenje!

Kompanija A1 Srbija podržala je, treće po redu, takmičenje mladih talenata iz agencija u Srbiji – KAKTUS Talents. Konkurs se održava u okviru tradicionalnog festivala integrisanih komunikacija KAKTUS 2021, koji će biti održan 2. i 3. novembra pod sloganom „Brendovi, vrhovi, bodlje i hladni tuševi“.

„A1 Srbija je kompanija sa mladim kolektivom, prosek godina je 35, što verujem da dovoljno govori o tome koliko su nam važni mladi ljudi i njihov razvoj. Oni zrače posebnim entuzijazmom, kreativnim idejama i spremni su na izazove što verujem da će biti slučaj i sa KAKTUS Talents učesnicima. Verujem da usavršavanje ne treba da se odvija samo u okvirima kompanije čiji ste deo, zato se veoma radujem što ćemo podržati ovogodišnje takmičenje“, rekao je Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacija A1 Srbija i A1 Slovenija.

Cilj ovog takmičenja jeste da podstakne i motiviše mlade u kreativnoj industriji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost. Pored toga, ovo takmičenje ima humanitarni karakter, a radovi i ideje koje budu kreirani u okviru takmičenja biće donirani socijalnom preduzeću ili udruženju na čiji brief su takmičari imali zadatak da odgovore.

Na takmičenje mogu da se prijave mladi profesionalci iz agencija u Srbiji, starosti do 32 godine.

Ove godine mladi talenti pokazaće svoju kreativnost i inovativnost u okviru kategorije Kreativna upotreba medija, odnosno imaće zadatak da odgovore na brief kroz tri kanala komunikacije po izboru (tradicionalne ili online).

Brief će se odnositi na izradu kampanje za određeno socijalno preduzeće ili udruženje, a identitet socijalnog preduzeća ili udruženja, njihovi ciljevi, strategija, kao i sve dodatne informacije biće poznate 4. oktobra na dan brifiranja. Takmičari će imati na raspolaganju 48 sati da odgovore na brief.

Žiri KAKTUS Talents Award čini 15 uglednih profesionalaca iz kompanija, kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije, kao i jedan tajni član – predstavnik socijalnog preduzeća ili udruženja, čija imena će biti objavljena u narednim danima.

Prijavljivanje timova otvoreno je do 23. septembra na sajtu https://kaktus.rs/kaktus-talents-award/ i potpuno je besplatno. 

Prijatelj ovogodišnjeg takmičenja je Represent Academy, koji će pobedničkom timu obezbediti jedan besplatan masterclass/kurs po izboru do kraja 2021. godine.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!