Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

A šta će mama i tata reći?

REGION – Hrvatsko udruženje Sijede vrijede i kreativna agencija I TO NIJE SVE! izdali su jedinstven vodič za bake i dede “A šta će mama i tata reći?”, prvi takav vodič objavljen na ovim prostorima.

U pitanju je saradnja koja je započela u jeku krize, uzrokovane pandemijom COVID-19, tokom koje je I TO NIJE SVE! kreativna agencija priskočila u pomoć malim i srednjim poduzetnicima te ponudila svoje usluge bez naknade. Jedni od onih koji su se pozivu odazvali bilo je i udruženje Sijede vrijede, za koju je agencija u sklopu svoje strategije društveno odgovornog poslovanja i ponašanja ovaj vodič osmislila i izradila.

„A što će mama i tata reći?“ napravljen je kako bi pomogli svima onima koji se po prvi put susreću s izazovima odgoja svojih unuka i unučica. Radi se o jedinstvenom vodiču na ovim prostorima koji bake i dede na jednostavan način vodi i odgovara na ona najvažnija pitanja s kojima se svi kad tada susreću.

„Izuzetno sam ponosan na celi naš agencijski tim zbog ovog vodiča te zbog ostvarene saradnje sa udrženjem Sijede vrijede”, rekao je po izlasku vodiča Alen Kekić, vlasnik i kreativni direktor I TO NIJE SVE! agencija.

Vodič za bake i dede, pod nazivom “A šta će mama i tata reći?”, osmišljen je za potrebe udruženja Sijede vrijede. I TO NIJE SVE! kreativna agencija, ga je izradila, ilustrovala i osmislila bez finansijske naknade, te su u ovom projektu učestvovali i štamparija Radin koja je vodič štampan te Europapier koja je za vodič donirala potrebne količine papira. Vodič je štampan u u tiražu od 500 primeraka.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!