today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

NEM 2014 – odredište globalne medijske industrije

New Europe Market 2014, najveći događaj za medijske profesionalce u regiji u organizaciji kompanije Mediavision, održaće se od 10. do 13. juna 2014. na prestižnoj lokaciji Dubrovačkih vrtova sunca, u hotelu Radisson BLU Resort & Spa.
Prvo izdanje New Europe Marketa, NEM 2013, nadmašilo je očekivanja okupivši medijske stručnjake iz više od 250 svetskih kompanija u Dubrovniku na četiri dana: na 14 tematskih panela i u sklopu jednog od najvećih marketa u regionu predstavljeni su svi najvažniji trendovi industrije. Sledeće godine NEM 2014 u konferencijskom delu ponovno će ugostiti najveće stručnjake medijskog biznisa na globalnom nivou te osigurati još atraktivniji market i mnoštvo prilika za networking, otvarajući vrata novim tržištima i tako dokazujući važnost regije Srednje i Istočne Evrope na svetskoj pozornici.
„Organizacija ovakvog događaja vrlo je bitna iz više razloga – konferencije poput ove uvek se organizuje izvan Hrvatske te retko koja uključuje ljude iz celog sveta“, rekao je Adrian Ježina, član uprave za multimedije, cloud usluge i fiksni pristup VIPneta. „Apsolutno podržavam ideju NEM-a u Hrvatskoj. Događaj poput ovoga dobar je jer možemo puno ponuditi državama oko sebe, kao i svetu, te se nadam da će se NEM pozicionirati kao važan svetski događaj”, rekao je Dražen Mavrić, generalni direktor Nova TV.
NEM 2014 možete pratiti na  službenoj stranici, Facebooku, Twitteru, Linkedinu i Instagramu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!