today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HURA i HUOJ potpisali sporazum o partnerstvu

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i HUOJ (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) potpisali su sporazum o partnerstvu, čija je svrha snažnija i kvalitetnija suradnja između dva strukovna udruženja marketinških stručnjaka i stručnjaka za odnose s javnošću. Zajedničke aktivnosti HURA-e i HUOJ-a biće usmerene prema jačanju komunikacijske industrije, a s ciljem daljnjeg unapređenja reputacije agencija, stručnjaka i obe struke. Dosadašnje delovanje stvorilo je potrebu za jačom suradnjom i uzajamnom podrškom u svim aktivnostima, stoga će obe organizacije od sada podržavati međusobne projekte i u njih programski i cenovno uključivati svoje članove. Među važnijim projektima ističu se HURA-ini dani komunikacija, HOWtoWOW radionice te HUOJ-eva godišnja konferencija i Grand PRix nagrada.
“Svaka saradnja koja donosi dodatnu snagu u podizanju stepena kvaliteta celokupne industrije, nudi poboljšanje njenog ugleda prema ciljnim grupama i opštoj javnosti te dopeinosi postavljanju visokih standarda struke i osigurava provođenje istih zaslužuje podršku. Stoga se HURA u cilju ostvarivanja zadanih smernica odlučila za dugoročno povezivanje s kolegama iz srodne industrije kako bismo zajedno kroz blisku saradnju na domaćem i regionalnom tržištu osigurali svim članovima naših udruženja kvalitetnu razmenu novih znanja i tehnologija kako bi na domaćem tržištu omogućili vrhunsku uslugu u skladu sa svjetskim trendovima i standardima marketinške struke”, izjavio je Damir Ciglar, predsednik Uprave HURA-e nakon potpisivanja sporazuma.
„Jako smo ponosni što su udruženja koja okupljaju stručnjake ove dve srodne discipline ostvarila blisku saradnju na obostrano zadovoljstvo i korist. Sigurna sam kako će i naši članovi prepoznati vrednost zajedničke saradnje naših Udruga“, izjavila je Aleksandra Kolarić, predsednica HUOJ-a.

Izvor: HUOJ/HURA

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!