today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Grayling osvojio nagradu Public Affairs Consultancy of the Year

SVET – Agencija Grayling proglašena je pobednikom u kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year na gala događaju SABRE Awards EMEA 2019, održanom u Londonu. Međunarodnoj mreži sa 31 kancelarijom u 22 evropske zemlje odato je priznanje za rast na području Public Affairs širom Evrope i za uspeh u sprovođenju multi-market aktivnosti za velike međunarodne klijente.

Žiri predvođen Paulom Holmesom s platforme Holmes Report izjavio je: „Grayling je jedna od retkih kompanija koje mogu da spoje predane stručnjake iz ove oblasti iz svake zemlje u Evropi kako bi pružili svoje viđenje situacije i usluge. Takođe, Grayling je uspeo da se uspostavi kao predvodnik u strateškom razmišljanju po pitanju Brexita, ukazujući na rizike vezane za lance snabdevanja kompanija i pružajući podatke i analize ključnim odborima u Ujedinjenom Kraljevstvu.“

Public Affairs su samo jedan od stubova poslovanja agencije Grayling (agencija se takođe bavi korporativnom komunikacijom i odnosima sa javnošću), međutim upravo je u ovom području u 2018. godini ostvarila najsnažniji performans sa porastom od 15%. Rast je podstaknut nizom novih projekata sa klijentima kao što su, između ostalih, Molson Coors, BetStars, Bristol-Myers Squibb, Danone, Environmental Defense Fund i Herbalife Nutrition.

Russell Patten, generalni direktor agencije Grayling u Briselu i predsednik European Public Affairs, izjavio je: „Ovo je prestižna nagrada i timovi Graylinga širom kontinentalne Evrope vrlo su ponosni na ovo dostignuće. Kako političke i regulatorne okolnosti za mnoge kompanije postaju sve izazovnije, raste potražnja za savetovanjem na području Public Affairs-a. Iz perspektive Brisela većina pažnje bila je usmerena na nesigurnost uzrokovanu Brexit-om, međutim očekuje se da će EU izbori još više protresti izgled političke scene Evropske unije.“

Jan Simunek, generalni direktor agencije Grayling za kontinentalnu Evropu, dodao je: „Public Affairs su strateški prioritet za agenciju Grayling u Evropi već nekoliko godina. Razvili smo raznovrsnu ponudu za klijente, koju smo temeljili na znanju i iskustvu više od stotinu izvanrednih Public Affairs konsultanata širom regije – od Madrida pa sve do Moskve.“

Kampanja za strateško savetovanje o umetnosti i brendovima je takođe nagrađena
Grayling Rusija takođe je primio nagradu 2019 IN2SABRE Award EMEA CERTIFICATE OF EXCELLENCE u kategoriji PR Agency Marketing. Kako bi se naglasili ključni faktori uspešne saradnje između korporativnih i kulturnih institucija, Grayling je objavio dva iscrpna izveštaja: „Muzeji na raskrsnici: uloga korporativnih partnerstava“ (2019) i „Brendovi i umetnost: Učiniti kreativna partnerstva funkcionalnim“ (2017). Autorka oba izveštaja, Anastasia Elaeva iz agencije Grayling u Moskvi, redovno dobija pozive za održavanje predavanja na temu kreativnih partnerstava – poput onih, na British Higher School of Art and Design u Moskvi i na nadolazećoj međunarodnoj konferenciji „Kulturne institucije i prikupljanje sredstava” koja se održava sledećeg meseca u Beču.

Lista projekata i kampanja koje su ušle u uži izbor za 2019 EMEA SABRE Awards uključuje superiorna dostignuća na području brendinga, upravljanja korporativne reputacije i odnosa s javnošću. Kampanje ocenjuje žiri sastavljen od lidera u industriji, a domaćin dodele je vodeća platforma za vesti iz PR industrije, Holmes Report.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!