today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

BIL konferencija 25. aprila u Banja Luci!

REGION – Druga BIL konferencija u Bosni i Hercegovini – BIL Banja Luka 2019, održaće se 25. aprila u hotelu Bosna u Banjoj Luci.

BIL Banja Luka 2019 – Think Business Do Business, kao regionalna biznis networking konferencija ima za cilj da obuhvati sve aspekte i izazove sa kojima se susreće biznis zajednica. Ovaj poslovni događaj okupiće sve ključne subjekte koji učestvuju u kreiranju poslovne klime u BiH i regionu.

„Cela konferencija je prožeta networkingom, te je jedna od radionica upravo i Speed Networking za sve one koji imaju želju po principu speed dating doći do novih kontakata sa potencijalnim poslovnim partnerima“, istakao je Davor Maksimović, predsednik Organizacionog odbora BIL 2019.

BIL Banja Luka 2019 okupiće vrhunske biznis stručnjake i lidere iz BiH, regiona i inostranstva u cilju podsticanja i širenja uspešnih strategija poslovanja.

„Nakon prošlogodišnje uspješne organizacije BIL konferencije u Banjoj Luci, ove godine radimo pod istom licencom jedan drugačiji pristup i format konferencije. Naime, u proteklih godinu dana smo ispitivali tržište i osluškivali šta je potrebno našim malim i srednjim biznisima? Na osnovu toga smo i koncepirali tematiku ovogodišnje BIL konferencije koja će obuhvatiti segment razvoja ljudskih resursa, finasiranje malih i srednjih preduzeća, biznis alate i tehnologiju u cilju optimalnijeg poslovanja, politike i zakone kao okvire uspješnog poslovanja“, zaključio je Maksimović.

Koncept BIL konferencije započeo je krajem novembra 2007. godine, a danas BIL je zastupljen na pet kontinenata: Severna Amerika, Južna Amerika, Azija, Afrika i Evropa. BIL јe globalna zajednica ljudi čiji cilj je širenje ideje koja će podstaći promenu, a drugu godinu zaredom BiH će imati priliku da ugosti jednu od najvećih globalnih konferencija.

Vašu kartu za predstojeću BIL konferenciju možete rezervisati na www.bilbosnia.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!