today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prvi sertifikovani stručnjaci za odnose s javnošću u Hrvatskoj

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću sistemski radi na profesionalizaciji struke i postavljanju standarda kvaliteta u odnosima s javnošću u Hrvatskoj. Udruženje to čini i postupcima sertifikovanja praktičara odnosa s javnošću.

Nakon provere znanja, dodeljeno je pet sertifikata osnovnog nivoa: Marini Jarnjević iz Grada Karlovca, Tihani Jurić iz Nacionalnog parka Krka, Mirti Zlatar iz Sve pet i Jeleni Römer i Ivani Vilović s Hrvatske radiotelevizije.

Predsednica HUOJ-a mr. sc. Aleksandra Kolarić uručila je i 12 sertifikata kojima se stiče status sertifikovanog stručnjaka za odnose s javnošću (CSOJ). Te su sertifikate primili Bojana Mandić iz Pragma komunikacija, Krešimira Rendulić iz Prorsus komunikacija, Katia Župan iz Nacionalnog parka Krka, Snježana Tomić, Renata Puljiz iz Hrvatske obrtničke komore, Zrinka Oreb iz Ministarstva pravosuđa, Martina Mihordin iz Državnog odvjetništva, Davor Denkovski iz Grada Zagreba, Anđelko Brezovnjački iz Hrvatske elektroprivrede i Kristina Klarić Rubčić iz Lactalisa. Reč je o prvoj generaciji profesionalaca u komunikaciji koji su status CSOJ-a zaslužili putem pismenog i usmenog ispita kojim se proverava njihovo celokupno znanje i iskustvo iz oblasti odnosa s javnošću. Na temelju doktorata iz oblasti komunikologije status CSOJ-a dobili su Drago Martinović i Ivana Bilić.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!