today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sonja Miočić nova direktorka komunikacija u Tele2 Hrvatska

REGION – Sonja Miočić nova je direktorka komunikacija u Tele2 Hrvatska, koja je s radom započela sredinom marta ove godine.

Sonja Miočić ima višegodišnje iskustvo u poslovima marketinga, korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću radeći na rukovodećim i direktorskim pozicijama u AZ penzionom fondu i Allianz osiguranju, a u Tele2 dolazi iz kompanije Tomić & Co., gde je poslednje tri i po godine radila na poziciji direktorke marketinga i odnosa s javnošću za brandove BMW i MINI za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Sonja ima i značajno iskustvo u manadžmentu gde je vodila različite projekte iz segmenta event managementa, prodajno-marketinških aktivacija i internih komunikacija.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!