today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljene godišnje HUOJ nagrade!

REGION – U petak uveče u Zagrebu Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodelila je godišnje nagrade Grand Prix.

Nagrade Grand PRix HUOJ-a dodeljuju se najboljim komunikacijskim projektima, a ove se godine u napetoj konkurenciji takmičio čak 61 projekat. Najveći broj projekata prijavljen je u konkurenciji javnog sektora i velikih kompanija. Stručni žiri u sastavu od 11 komunikacijskih stručnjaka, na čelu s predsednicom Boškom Trbojević, ocenio je projekte u devet kategorija te su posebne nagrade dodeljene i pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.

Posebna nagrada za Komunikatora godine u 2015. dodeljena je novinarki Heleni Puljiz.

„Njeno pero je profesionalnog i ljudskog angažmana kojim ona, ponekad strasno angažovano preispituje i promišlja našu sve neprijatniju stvarnost. Čini to s hrabrošću osobe koja se žestoko i odlučno bori za vrednosti za koje iskreno veruje da su okosnica slobodnog demokratskog društva. Pri tom Helena ni u jednom trenutku nije zaboravila na esenciju novinarskog i bilo čijeg poziva: etiku javne reči. Nagrada Heleni podsetnik je da neprijatnoj stvarnosti usprkos, svaki pojedinac svojim profesionalnim gardom i odgovornošću gradi bolja društva“, stoji u obrazloženju žirija.

Spisak svih nagrađenih pogledajte na sajtu HUOJ-a.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!