Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

7 godina umrežavanja i ideja!

Na današnji dan pre tačno 7 godina pokrenut je strukovni portal Marketing mreža.

Punih sedam godina svakodnevno umrežavamo ljude od ideja i ljude od akcije. Iz tih virtuelnih brejnstorminga, nastalo je mnogo partnerstava, dobrih kampanja, međusobnog razumevanja i više od 12.000 stručnih članaka!

Svih ovih godina osluškivali smo potrebe struke, trudili se da, zajedno sa vama, kreiramo kvalitetne i drugačije priče. Iza nas je niz veoma uspešnih i medijski propraćenih događaja, među kojima se ističu Forum komunikacionih lidera IZAZOV i nacionalni Festival integrisanih komunikacija KAKTUS. U toku 2018, Marketing mreža pokrenula je još dva veoma važna projekta za transparentnost i podizanje standarda tržišta marketinških komunikacija u Srbiji – Agency Report i AdNetwork. Pored toga, Marketing mreža, tokom ovih sedam godina, organizovala je i nekoliko akcija i kampanja, među kojima se ističe #KampanjaNaDar, kao i brojne otvorene panele, rADionice, debate u okviru kojih se razgovaralo o svim ključnim temama iz struke.

Trudili smo se da svih ovih godina svoj posao radimo transparentno, ali i odgovorno, pre svega prema struci.

Zbog svega toga, danas smo jedan od najkvalitetnijih i najposećenijih izvora informisanja za advertajzing industriju, ne samo u Srbiji, nego i u regionu.

Danas pravimo korak napred sa novim projektima i idejama koje planiramo da realizujemo u 2019. godini, a koji će doprineti razvoju kreativne industrije u Srbiji. Između ostalog, Marketing mreža će, počevši od ove godine, omogućiti zainteresovanim agencijama iz Srbije i regiona izvoz ideja, pre svega, na američko tržište.

Nadamo se da ćete biti uz nas i narednih godina, da ćete nas čitati, pratiti, podržavati, hvaliti, ali i kritikovati. Uvek smo spremni da čujemo sve što imate da nam kažete, jer samo na taj način i zajedničkim snagamo možemo da budemo bolji i učinimo da struka ide napred.

Hvala vam što ste uz nas svih ovih godina i radujemo se budućim zajedničkim projektima!

Ivana Parčetić Mitić
Osnivač i CEO, Marketing mreža

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!