7 godina umrežavanja i ideja!

Na današnji dan pre tačno 7 godina pokrenut je strukovni portal Marketing mreža.

Punih sedam godina svakodnevno umrežavamo ljude od ideja i ljude od akcije. Iz tih virtuelnih brejnstorminga, nastalo je mnogo partnerstava, dobrih kampanja, međusobnog razumevanja i više od 12.000 stručnih članaka!

Svih ovih godina osluškivali smo potrebe struke, trudili se da, zajedno sa vama, kreiramo kvalitetne i drugačije priče. Iza nas je niz veoma uspešnih i medijski propraćenih događaja, među kojima se ističu Forum komunikacionih lidera IZAZOV i nacionalni Festival integrisanih komunikacija KAKTUS. U toku 2018, Marketing mreža pokrenula je još dva veoma važna projekta za transparentnost i podizanje standarda tržišta marketinških komunikacija u Srbiji – Agency Report i AdNetwork. Pored toga, Marketing mreža, tokom ovih sedam godina, organizovala je i nekoliko akcija i kampanja, među kojima se ističe #KampanjaNaDar, kao i brojne otvorene panele, rADionice, debate u okviru kojih se razgovaralo o svim ključnim temama iz struke.

Trudili smo se da svih ovih godina svoj posao radimo transparentno, ali i odgovorno, pre svega prema struci.

Zbog svega toga, danas smo jedan od najkvalitetnijih i najposećenijih izvora informisanja za advertajzing industriju, ne samo u Srbiji, nego i u regionu.

Danas pravimo korak napred sa novim projektima i idejama koje planiramo da realizujemo u 2019. godini, a koji će doprineti razvoju kreativne industrije u Srbiji. Između ostalog, Marketing mreža će, počevši od ove godine, omogućiti zainteresovanim agencijama iz Srbije i regiona izvoz ideja, pre svega, na američko tržište.

Nadamo se da ćete biti uz nas i narednih godina, da ćete nas čitati, pratiti, podržavati, hvaliti, ali i kritikovati. Uvek smo spremni da čujemo sve što imate da nam kažete, jer samo na taj način i zajedničkim snagamo možemo da budemo bolji i učinimo da struka ide napred.

Hvala vam što ste uz nas svih ovih godina i radujemo se budućim zajedničkim projektima!

Ivana Parčetić Mitić
Osnivač i CEO, Marketing mreža


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

  1. Bravo za Marketing mrežu. Srećna godišnjica, da se razvijate dalje i trajete dugo!

Komentari