6 razloga zašto prijaviti radove za nagrade #kaktus2018

1. TRANSPARENTNOST PROCESA
Kompletan proces od prijave radova do objave dobitnika javan je i transparentan! Posebno smo ponosni što smo jedini festival u Srbiji, ali i regionu koji nakon dodele nagrada javno na sajtu www.kaktus.rs objavi spisak finalista i dobitnika sa prosečnim ocenama članova žirija.

2. POZNATA PRAVILA IGRE
Kod nas su pravila jasna i unapred definisana. Mi ne menjamo pravila u toku igre i strogo se držimo Pravilnika koji je javno objavljen na sajtu www.kaktus.rs.

3. KREDIBILAN SASTAV ŽIRIJA
Kako bi se obezbedila maksimalna nepristrasnost i objektivnost, naš žiri čini ukupno 26 vrhunskih stručnjaka iz marketinških, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona. Kada vam kolege iz celog regiona dodele nagradu, ta nagrada najjače sija i ima posebnu težinu.

4. SVAKA KAMPANJA NE DOBIJA!
Da, dobro ste pročitali… Svaka kampanja NE dobija. Kaktus festival već četiri godine nagrađuje isključivo najbolje i najkvalitetnije kampanje, koje pomeraju granice struke.

5. KAKTUS OTVARA VRATA ZA NOVE POSLOVE
Direktori marketinga i komunikacija preko 150 kompanija iz celog regiona svake godine učestvuje na festivalu Kaktus. Neka vaše kampanje govore same za sebe i otvore vam vrata za nove poslove i kontakte

6. PROMOCIJA NJABOLJIH VAN GRANICA SRBIJE
Ove godine Marketing mreža obezbediće promociju najboljih agencija sa festivala Kaktus 2018 i van granica Srbije, kroz specijalnu bazu kreativne industrije. #STAYTUNED

Konkurs je otvoren do 20. septembra. Više informacija o konkursu i festivalu možete pronaći na sajtu http://kaktus.rs/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari