today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

25 golih grudi u novoj kampanji kompanije adidas

SVET – Kompanija adidas i agencija TBWA\Neboko lansirali su prošle nedelje kampanju za sportske grudnjake za žene. Zvuči kao još jedna u nizu kampanja sportkog donjeg veša. Međutim, ova kampanja u samo jednom danu zapalila je i podelila društvene mreže.

Naime, kompanija adidas lansirala je novu kolekciju, koja sadrži čak 43 različita stila sportkih grudnjaka i 72 veličine. Tim povodom, na društvenim mrežama objavili su galeriju fotografija koja sadrži slike grudi svih oblika i veličina 25 anonimnim žena.

Oglas na društvenim mrežama, pod nazivom „Galerija grudi“, pokrenut je unapred kao deo šire kampanje za predstavljanje adidasove nove linije sportskih grudnjaka, a koja je lansirana danas, na Dan zaljubljenih.

Pored postavljanja postova na Twiter i Instagram, brend je takođe postavio bilbord sa slikama u sedištu adidasa u gradu Herzogenaurach u Nemačkoj.

Kampanja i ponuda proizvoda nastala su iz činjenice da 90% žena ne nosi pravi sportski grudnjak. Prema TBWA\Neboko, kampanju je kreirao ženski tim, koristeći fotografiju Sofi Ebrard, koja je poznata po fotografisanju golih žena i proučavanju ženskog oblika tela, fizički i emocionalno.

Pojedinačne slike su izrezane ispod vrata kako bi se osigurala anonimnost i fokus na ženske grudi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!