Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

19 godina agencije FoNet

Novinska agencija FoNet obeležava 19 godina postojanja i rada, kao prva privatna i nezavisna agencija u Srbiji. FoNet je agencija koja radi u skladu sa standardima profesionalnog i nepristrasnog novinarstva. Agencija je 1994. godine u Beogradu počela rad u uslovima monopola režimskih medija i različitih vidova represije kojima su, tokom poslednje decenije 20.veka, bili izloženi nedržavni mediji u Srbiji.
Od prvog dana rada, FoNet medijima i javnosti emituje istinite, profesionalne i nepristrasne informacije o događajima u zemlji, regionu i svetu. Čista, pouzdana i jasna vest, zasnovana na činjenicama, bez uticaja sa bilo koje strane, tekovina je 19 godina rada FoNeta, koji je delio i deli sudbinu većine nezavisnih medija u Srbiji. Posle demokratskih promena, FoNet radi u povoljnijem ambijentu, mada je izložen svim problemima ekonomske krize, društva u tranziciji i nepovoljnim zakonskim rešenjima u medijskoj sferi. Izazovi sa kojima se FoNet suočava su i neravnopravni uslovi poslovanja, očuvanje starih i uspostavljanje novih monopola, kao i nepoštovanje autorskih prava i osnovnih etičkih i profesionalnih standarda na medijskoj sceni.
Devetnaestu godinu rada FoNet doèekuje sa jasno uobličenim i prepoznatljivim multimedijalnim konceptom agencijske produkcije, koja pored klasičnih informativnih servisa vesti, pisanog, tonskog, foto i televizijskog, obuhvata i Internet televiziju FoNetweb.tv, jedinstvenu u Srbiji i regionu. Autori vesti, izveštaja, fotografija, video klipova i televizijskih priloga FoNeta su novinari, fotoreporteri i snimatelji agencije u Beogradu, dopisnici i saradnici u Srbiji, regionu i inostranstvu.
Agencija nastavlja uspešnu saradnju sa velikim brojem najuticajnijih elektronskih i pisanih medija u Srbiji, regionu i svetu i učvšćuje svoju poziciju na medijskom prostoru, poslujuži na tržišnim principima, uprkos teškoj ekonomskoj krizi. FoNet sarađuje sa više svetskih medija, među kojima su Rojters, AP, ANSA, EPA, DPA i Glas Amerike, kao i sa privatnim agencijama iz bivših jugoslovenskih republika.
FoNet je član Asocijacije privatnih novinskih agencija Jugoistočne Evrope (APNA), Asocijacije medija Srbije i Asocijacije medija Jugoistočne Evrope (SEEMO). FoNet prihvata i pridržava se principa rada profesije koje propisuju Međunarodna federacija novinara (IFJ) i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Izvor: Fonet

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!