12 lekcija digitalnog marketinga

Digitalni marketing godinama unazad predstavlja jednu od najzastupljenijih tema među ljudima iz industrije komunikacija i oglašavanja, a poznavanje njegovih osnova postalo je gotovo obavezno za sve sve pozicije u marketingu i menadžmentu.

Sa druge strane, sve jasnije postaje da na tržištu postoji manjak obučenih ljudi, potreba za pravim kadrovima iz godine u godinu, sve je veća. Industrija digitalnog marketinga ne prestaje da beleži dvocifren rast, izmedju 20 i 25%, konkretno u Srbiji, u 2018. godini, postigla je promet od 36 miliona evra.

U cilju da obezbedi sredstvo efikasnog ocenjivanja kvalifikacija u industriji, poboljša kvalitet ponuđenih usluga i pomogne u izgradnji poverenja na tržištu, organizacija IAB Serbia od 2018. godine, kao ekskluzivni zastupnik licence, organizuje edukacije za polaganje DIMAQ ispita. Ova sertifikacija predstavlja program standardizacije znanja i kompetencija u digitalnoj industriji i priznata je u svim zemljama Evrope gde postoji IAB. Omogućava aktuelnim i budućim profesionalcima u industriji da potvrde i unaprede svoja znanja i veštine, pojednostave komunikaciju između oglašivača, medija i agencija, pomaže poslodavcima u proceni nivoa stručnosti svojih zaposlenih, a deluje u isto vreme i kao bitan element u odlučivanju prilikom zapošljavanja kadrova.

Metodologija programa razvijena je od strane eksperata IAB Poland, a edukaciju u formi interaktivnih i kreativnih predavanja u Srbiji sprovode master treneri – istaknuti lokalni stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i oglašavanja.

Tokom trajanja programa, svi polaznici imaju priliku da steknu znanja iz 12 različitih oblasti, neophodnih za uspešno kreiranje i praćenje digitalnih strategija i marketinških kampanja. Počevši od osnova digitalnog marketinga, strategije i planiranja, display oglašavanja, SEO, obuke o društvenim mrežama i kreiranju sadržaja, preko video advertazinga, mobilnog marketing, e-commerce, programmatic-a, analitike i user experience-a, pa do pravnih okvira na internetu, DIMAQ predstavlja najsveobuhvatniju i najrelevantniju obuku za sve sadašnje i buduće stručnjake iz ove perspektivne industrije. Ovaj sertifikat je priznat u svakoj zemlji u Evropi gde postoji predstavništvo IAB Europe na nacionalnom nivou.

Više informacija pronađite ovde DIMAQ.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari