Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

12 lekcija digitalnog marketinga

Digitalni marketing godinama unazad predstavlja jednu od najzastupljenijih tema među ljudima iz industrije komunikacija i oglašavanja, a poznavanje njegovih osnova postalo je gotovo obavezno za sve sve pozicije u marketingu i menadžmentu.

Sa druge strane, sve jasnije postaje da na tržištu postoji manjak obučenih ljudi, potreba za pravim kadrovima iz godine u godinu, sve je veća. Industrija digitalnog marketinga ne prestaje da beleži dvocifren rast, izmedju 20 i 25%, konkretno u Srbiji, u 2018. godini, postigla je promet od 36 miliona evra.

U cilju da obezbedi sredstvo efikasnog ocenjivanja kvalifikacija u industriji, poboljša kvalitet ponuđenih usluga i pomogne u izgradnji poverenja na tržištu, organizacija IAB Serbia od 2018. godine, kao ekskluzivni zastupnik licence, organizuje edukacije za polaganje DIMAQ ispita. Ova sertifikacija predstavlja program standardizacije znanja i kompetencija u digitalnoj industriji i priznata je u svim zemljama Evrope gde postoji IAB. Omogućava aktuelnim i budućim profesionalcima u industriji da potvrde i unaprede svoja znanja i veštine, pojednostave komunikaciju između oglašivača, medija i agencija, pomaže poslodavcima u proceni nivoa stručnosti svojih zaposlenih, a deluje u isto vreme i kao bitan element u odlučivanju prilikom zapošljavanja kadrova.

Metodologija programa razvijena je od strane eksperata IAB Poland, a edukaciju u formi interaktivnih i kreativnih predavanja u Srbiji sprovode master treneri – istaknuti lokalni stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i oglašavanja.

Tokom trajanja programa, svi polaznici imaju priliku da steknu znanja iz 12 različitih oblasti, neophodnih za uspešno kreiranje i praćenje digitalnih strategija i marketinških kampanja. Počevši od osnova digitalnog marketinga, strategije i planiranja, display oglašavanja, SEO, obuke o društvenim mrežama i kreiranju sadržaja, preko video advertazinga, mobilnog marketing, e-commerce, programmatic-a, analitike i user experience-a, pa do pravnih okvira na internetu, DIMAQ predstavlja najsveobuhvatniju i najrelevantniju obuku za sve sadašnje i buduće stručnjake iz ove perspektivne industrije. Ovaj sertifikat je priznat u svakoj zemlji u Evropi gde postoji predstavništvo IAB Europe na nacionalnom nivou.

Više informacija pronađite ovde DIMAQ.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!