Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

1 je poseban!

Fondacija NORBS+ pokrenula kampanju „1jeposeban“ koja ima za cilj osvešćivanje problema osoba sa retkim bolestima, ujedno pozivajući na akciju preko istoimene platforme kako bi se obezbedilo dugoročno i održivo rešenje kada su u pitanju njihove potrebe.

Na ulicama Beograda su 28. februara osvanuli bilbordi sa ispisima 1:1.000.000, 1:100.000, 1:7.000.000. Danas je usledio i reveal, koji je otkrio dramatično značenje tih proporcija.

Svaku retku bolest prati neki niz brojeva kao svojevrsni „dokaz“ te retkosti, a koji se statistički i medicinski naziva prevalenca retke bolesti.

Ne postoji roditelj koji nakon suočavanja sa dijagnozom retke bolesti nije postavio sledeće pitanje: „Zašto je baš naše dete taj JEDAN?“

Niko nije birao tu „šansu“ da se rodi sa retkom bolešću, ali mi možemo da povećamo šanse za njihov bolji život – poruka je platforme 1jeposeban.rs, koju je lansirala Fondacija NORBS+ sa ciljem nabavke medicinsko-tehničkih pomagala za obolele od retkih bolesti.

Retke bolesti jesu retke, ali osobe s retkim bolestima nisu. Procenjuje se da u Srbiji živi oko 350.000 osoba sa retkim bolestima. Danas je poznato preko 7.000 retkih bolesti, a 75 odsto retkih bolesti pogađa decu.

„Mi možemo da povećamo šanse za bolji život osoba s retkim bolestima. Mi možemo da izaberemo da budemo ti jedni i posebni, pojedinci ili kompanije, koji ćemo biti podrška toj deci i njihovim porodicama da žive dostojanstveno“, navode iz NORBS+.

Kampanja koja je lansirana na OOH i digitalnim oglašivačkim kanalima je samo prva faza, kojoj je cilj afirmisanje teme i platforme. Onaj važniji deo tek predstoji, a to je ostvarivanje strateških partnerstava pre svega – sa kompanijama.

Narativ platforme „1jeposeban“ upravo je postavljen inkluzivno za sve one koji žele da se uključe kako bi se ona statistička cifra „jedan“ pretvorila u mnogo empatičnih „jedinica“ koje će zajedno, sinergijski pomoći onima kojima je potrebna solidarnost zajednice.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!