Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

09DIGGIT 12. maja u Ljubljani!

REGION – Konferencija 09DIGGIT biće održana u Ljubljani 12. maja, a posetiocima će ponuditi sve što su čekali u dugom periodu epidemije korona virusa – predavanja, radionice, razmenu znanja i mišljenja, nagrađivanje odličnog rada, druženje i večernju zabavu.

Na dve pozornice koje su organizatori nazvali DIG i GIT, učesnici će moći čuti više od 30 govornika koji će predstaviti aktuelne teme. Među stranim predavačima ističe se britanski zabavljač, preduzetnik, pisac i govornik Shed Simove, koji će na 09DIGGIT-u govoriti o idejama, razmišljanju, inovacijama i tehnikama za njihovu realizaciju.

Crnogorski strateg za digitalnu transformaciju Vladimir Vulić govoriće o poslovnim modelima i radnim mestima budućnosti, Darko Silajdžić, izvršni predsednik češke oglašivačke mreže DDB Prague, dotaknuće se savremenog fenomena igričarstva i njegovog uticaja na kulturnu revoluciju. O budućnosti rada će, takođe, govoriti i Martin Pelcl, arhitekta, osnivač i direktor preduzeća MojMojstr.

S obzirom da je 09DIGGIT pametni događaj za pametne ljude, organizatori nisu zaboravili na relaksirane teme. Osim budućnosti posla, marketinga, tehnologija i novca, na konferenciji će se govoriti i o budućnosti medija, zabave, kozmetike i hrane.

Kao i svake godine tako će stručni žiri, kojeg vodi Milena Jakovljević, strateška direktorica DROM Agency, i ove godine dodeliti nagrade DIGGIT, namenjene najboljim digitalnim rešenjima koja na kreativan i efikasan način pozivaju ljude u budućnost.

Više o događaju pronađite na https://www.diggit.si/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!