today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Horwat&Horwat Consulting“ izradio plan za promociju Đerdapa

Prezentacija operativnog marketing plana turističkog područja Donje Podunavlje (Đerdap) održana je danas u prostorijama Tursitičke organizacije Srbije u Beogradu. Marketing plan izradio je zagrebački „Horwath&Horwath Consulting“, u okviru GIZ KWD projekta „Turističko područje Donje Podunavlje – nova mogućnost za saradnju i razvoj“. U ovom projektu sarađuju i Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja (sektor za turizam), kao i pet regionalnih turističkih organizacija: Veliko Gradište, Golubac, Majdanpek, Kladovo i Negotin. Operativni plan je prezentovao Zoran Hasun iz „Horwat&Horwat Consulting“.
Kao srž turističke ponude Đerdapa, na koju treba usmeriti marketinške aktivnosti, definisani su kratki odmori i turing (touring). Definisan je i „idealan gost“ Đerdapa – to je žena 30-35 godina stara, koja putuje automobilom, troši 50-60 evra dnevno, dolazi leti ili vikendom. Ključna tržišta, sa kojih se očekuje najviše turista u Đerdapu su: Srbija, Nemačka, Austrija, Velika Britanija i Slovenija.
Svi partneri u izradi plana moći će da u narednih 10-15 dana dostave svoja dodatna zapažanja i mišljenja. Na završnoj konferenciji projekta „Turističko područje Donje Podunavlje – nova mogućnost za saradnju i razvoj“, koja će biti održana u junu, biće prezentovan finalni plan.

Izvor: e-Kapija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!