test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novi sektor agencije Represent communications

Agencija Represent Communications otvorila je nov sektor, specijalizovan za međunarodne odnose i projekte koji se bavi projektnim menadžmentom, obezbedjivanjem stručne pomoći za osmišljanjanje i implementaciju strateških projekata, kao i jačanjem kapaciteta lokalnih institucija kroz edukaciju i stručnu podršku. Kroz međunarodno umrežavanje i stvaranje partnerstava agencija želi da doprinese razvoju i uspešnosti projekata i institucija u regionu.
Tokom prošle godine agencija je realizovala nekoliko uspešnih projekata iz ove oblasti i napravila odlična partnerstva sa međunarodnim organizacijama, ambasadama i sa sektorom civilnog društva, koja omogućavaju nastavak razvoja novog sektora i zajednički rad na međunarodnim razvojnim projektima, navodi se na sajtu agencije. Na ovaj način agencija je u mogućnosti da svojim partnerima i klijentima ponudi širok spektar usluga – projektni konsalting i menadžment, komunikacijske strategije i analize, konsalting i edukaciju vezanu za unapredjenje kapaciteta organizacija i institucija, kao i mogućnost pripreme jedne organizacije za novine iz oblasti regulative.
Uspostavljanjem ovog sektora i uključivanjem novih usluga iz domena međunarodnih odnosa u ponudu, Represent Communications nastavlja da prati svetske tokove i da uvodi novine na lokalno tržište komunikacija, navode u agenciji.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!