Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Detangled: Nove besplatne online edukacije od 25. septembra

REGION – Kao i svake godine, u Degordianu leto ne znači pauzu, već vreme za rad na novim Detangled edukacijama i njihovom unapređenju. Sa dolaskom jeseni vraćaju se i besplatne online edukacije, a prvu možete pratiti već krajem ovog meseca.

Detangled se nastavlja održavati besplatno, online, u formatima edukacija i panela, koji se mogu pratiti u stvarnom vremenu na YouTubeu, kada imate priliku postaviti pitanja i ostaviti svoj komentar, ili možete preuzeti snimak i edukaciju odslušati u bilo kojem trenutku ako vam termin održavanja ne odgovara, želite pratiti svojim tempom ili joj se želite vratiti u više navrata.

Teme i dalje pokrivaju područja u kojima je Degordian najsnažniji: marketing, development, HR i preduzetništvo. U sklopu edukacija i panela raspravljaćemo o trendovima, prolaziti najbolje prakse, predviđati trendove, komentisati aktuelnosti u industriji i deliti uspehe i neuspehe, znanja i iskustva.

Prva edukacija ove sezone održaće se u sredu, 25.9.2024. u 16h, a tema su Digitalne inovacije u B2B e-trgovini: trendovi i strategije.

Darko Đoković, CEO Builtta, Degordianove specijalizovane agencije za development, objasniće kako savremene tehnologije i inovativni pristupi transformišu B2B sektor, unapređujući pritom korisničko iskustvo i pričati o važnosti praćenja i implementiranja novosti u svoje e-trgovine, jer se ovde nalazi potencijal za rast biznisa.

Prijave su otvorene na linku.

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!