Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dodeljene nagrade UEPS

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je danas tradicionalna godišnja priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u 2012. godini. Nagradu UEPS za životno delo dobio je Srđan Bogosavljević za sve što je dao marketingu tokom duge i uspešne karijere istraživača, eksperta za matematičku statistiku i za multivarijantne i klaster analize, ali i kao osnivač i vođa nekoliko istraživačkih službi, agencija i laboratorija, rečeno je na dodeli nagrada.
Priznanje „Dragan Sakan – Nova ideja“ pripalo je predsedniku borda direktora TV B92, Veranu Matiću, za drugačije, inovativnije razmišljanje u oblasti komunikacija, i za ideje koje menjaju i unapređuju novinarsku profesiju. Grand pri dobila je kampanja „Nevidljivi šampioni“, Paraolimpijski komitet Srbije. Agencija „Blumen group“ i ove godine dobitnik je UEPS priznanja i to u dve kategorije: Zlatno priznanje za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu: „IPRA GRAND PRIZE-prvi put stigla na Balkan“ i Srebrno priznanje za društveno odgovornu PR kampanju- „Svaki popis daje opis“.
Nagrade su osvojile i agencije: New Moment, McCann Erickson Beograd, Communis, SVA, grupa MMS Communications i druge. Spisak svih nagrađenih po kategorijama možete pronaći OVDE.
UEPS je jedina strukovna asocijacija ovakve vrste u našoj zemlji koja se bavi edukacijom ljudi čiji je izbor marketinška komunikacija. Za 52 godinu postojanja i rada UEPS je organizovao preko 1000 stručnih skupova, prezentacija, seminara, okruglih stolova, kreativnih radionica itd. Glavni cilj je primena marketinške tehnologije u obavljanju komercijalnih poslova, kako bi se povećali poslovni efekti u kompanijama a samim tim i dao doprinos razvoju privrede u našoj zemlji. Krajem svake godine UEPS dodeljuje tradicionalna Priznanja najuspešnijim agencijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u protekloj godini. Dodeljuju se priznanja za životno delo, najbolju kampanju, najbolji TV spot, radio spot, outdor kampanju, print, dizajn, izdavaštvo, specijalna priznanja itd.

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!