today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

NUNS: Urušava se ugled novinara

Nezavisno udruženje novinara Srbije saopštilo je da je zabrinuto zbog porasta broja tekstova i priloga u srpskim medijima kojima se dramatično urušava ugled novinarske profesije. NUNS je upozorio da pojedini tabloidi, pod maskom borbe protiv korupcije, ne prezaju čak ni od pravljenja spiskova ljudi koji, po njihovom mišljenju, treba da završe u zatvoru.
„Tabloidno novinarstvo jeste legitimno ali ono ne sme da se svede na hajke i kampanje. Preuzimajući na sebe ulogu i tužilaca i sudija, tabloidi ne samo da grubo krše osnovne novinarske i etičke standarde, već stvaraju u društvu atmosferu linča, histerije i mržnje“, naveo je NUNS.
Prema NUNS-u, način na koji pojedini srpski mediji danas izveštavaju o aktuelnim korupcionaškim i drugim aferama neodoljivo podseća na vreme pre ubistva premijera Zorana Đinđića.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!