today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

McCann Sarajevo u novim prostorijama

Adresa je ažurirana, ekipa je katapultirana! U ulici Marka Marulića 2, svim starim i novim klijentima na raspolaganju je McCann Sarajevo vesela i kreativna ekipa sva.

Dizajneri, account-i, BTL-ovci, PR i digital komunikatori, production i project manageri, udobno su se smestili u open space prostor koji je proteklih meseci uređivala Ines Kadić, iskusna project manager-ka iz sektora BTL, koja u svojoj karijeri ima na desetine organizovanih evenat-a. Kako su neretko mnogi od njih zahtevali tematsko prilagođavanje prostora ili pak potpunu rekonstrukciju, tako Ines nije manjkalo znanja ali ni mašte da open space prostor svojim kolegama učini ugodnim i inspirativnim.

S obzirom da sam rad u kreativnoj agenciji nije “klasični kancelarijski posao” i nove prostorije McCann Sarajevo uređene su na specifičan način. Pa tako osim radnih stolova i računara, radno okruženje nadahnjuje specijalno kreiranim mestima za odmor, rekreaciju i druženje. Klupe i ljuljaške, mesta za kafu i sto sa barskim stolicama tu su za restart od zahtevnih zadataka, za ekstra minglovanje među kolegama ali i kvalitetan brainstorming. A osim funkcionalan i udoban, enterijer je i eco-friendly, jer je većina predmeta reciklirana ili modifikovana koristeći prirodne, biorazgradive materijale. Handmade potpis na sve njih stavlja Ines Kadić, koja je za vreme lockdown-a sa porodicom osmislila novi hobi, a to je pravljenje unikatnih stvari za dom.

„Poverenje koje mi je dato želela sam da opravdam, a more ideja koje su se vrzmale po glavi jedva su čekale da izađu van. Iz magacina smo izvukli prašnjave, zaboravljene stvari i udahnuli im život. Sve što se nije uklapalo, presvukli smo materijalima, bojama, dodatnim ukrasima. Sve što je bilo slomljeno, popravili smo. Sve što je bilo odbačeno, uzeli smo. Jedan od osnovnih materijala koje smo koristili jeste konopac zbog njegovih brojnih prednosti, kao što je ekološka prihvatljivost, lakoća za rukovanje, ogromna snaga koju ima, trajnost i razumna cena. Uz pomoć konopca od starih kutija smo napravili vazne, od automobilskih guma ljuljaške i stolove, od fioka, zamalo odbačenih, one koji su se savršeno uklopile. Pravili smo još jastuke, taburee, prostirke, odnosno motali u konopac sve što nam je palo pod ruke. S ljubavlju kupovali smo i ponešto novo, a sa strpljenjem ukrašavali staro“, otkriva Ines.

Kaže kako nas je protekla godina naučila da se brže prilagođavamo promenama, a da je kolegama promenu prelaska iz home office-a u agencijski open space prostor želela da učini što lepšom. Ujedno, bila je to i prilika da se i klijentima McCann Sarajevo predstavi u „stvarnom“ svetlu.

„Klijentima pokušavamo često da predstavimo naš rad, kreativnost i sve ono što možemo raznoraznim prezentacijama, fotografijama i video materijalima. Moja želja je bila da od sada i prostor u kojem radimo i boravimo govori za nas“, poentira Ines.

Rukovodeći se verovanjem u snagu pozitivnih misli Ines je prostor ukrasila i šaljivim, motivacionim porukama koje kolege treba da podsećaju kako su snaga agencije. Posebno je obratila pažnju na kreiranje kutaka za odmor i zbližavanje.
„Svaki nestandardni kutak u našem office-u ima svoju svrhu, a to je da se više povežemo, što više razvijamo maštu i razgovaramo o novim idejama“, zaključuje.

Zbog epidemiološke situacije prostor još uvek nisu „testirali“ svi zaposleni agencije McCann Sarajevo, jer i dalje oni koji to žele rad mogu nastaviti iz svog home office-a. Ali sudeći prema reakcijama sa party-ja otvorenja, svi to s nestrpljenjem željno iščekuju.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!