today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Objavljen program Effie Awards 2020

IAA Serbia je objavio timeline narednog Effie Awards Festivala. U odnosu na prethodne tri godine prijave će biti otvorene nešto kasnije, što takmičarima ostavlja više vremena za pripremu radova.

Effie Awards Serbia 2020, četvrti po redu Effie Festival u Srbiji, biće realizovan u drugačijem vremenskom intervalu u odnosu na prethodne tri godine. IAA, kao nosilac licence, doneo je ovakvu odluku u dogovoru sa Effie Worldwide-om, a po ugledu na većinu programa u Evropi, koji se sprovode upravo u tom timeline-u.

Prijave će biti otvorene tokom juna, jula i sredine avgusta sledeće godine, dok je Effie gala ceremonija zakazana za novembar 2020. godine. Svi materijali potrebni za prijavu radova biće dostupni na zvaničnom sajtu početkom maja, dok će krajem istog meseca biti organizovan trening za sve takmičare koji žele da se dodatno informišu o kvalitetnom popunjavanju prijava. Izmenom termina učesnici dobijaju više vremena da se pripreme za podnošenje prijava, kao i duži vremenski period na koji se odnose prijavljene kampanje (od 1. januara 2019. do 29. februara 2020).

„Verujem da će promena timeline-a obezbediti više vremena našim potencijalnim takmičarima kada je priprema radova u pitanju i da ćemo u narednoj godini imati veliki broj kvalitetnih prijava, a onda i nagrađenih kampanja. Činjenica je da su nasi takmičari svake godine sve iskusniji i da lakše odgovaraju na izazov koje Effie podrazumeva, ali i da IAA kao organizator takmičenja u Srbiji insistira na optimizaciji programa“, izjavila je Jelena Ivanović, izvršni direktor IAA Serbia.

Sve potrebne informacije o predstojećem Festivalu, prijavljivanju i rokovima takmičari će moći da pronađu na sajtu: effie.rs.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!